La Lliga 2 d’escala i corda ja té semifinalistes. El torneig va encetar ahir a Pelayo la darrera jornada de la fase regular on es posava en joc una plaça vacant a la qual optaven dos equips, el de Pedreguer de Fageca i Tomàs II i el representatiu de València de Ferrer, Bueno i Álvaro.

Fageca i Tomàs II es van imposar per 60-50 als encara líders i també classificats, José Salvador i Nacho, que juguen per Almussafes. Amb este desenllaç, l’esmentat trio de la capital s’ha quedat sense opcions matemàtiques. També estaran en la següent ronda la parella de Vila-real de Marc i Carlos i el conjunt de Benidorm amb Pablo de Sella, Monrabal II i Conillet.

Les dues partides restants, programades el dimarts i dimecres de la setmana que ve a Massamagrell i Guadassuar, definiran en quin ordre passa cada equip a les semifinals. A diferència de les lligues Bankia, on es van sortejar els emparellaments, el primer jugarà contra el quart i el segon contra el tercer.

En la Lliga 2 de raspall la jornada definitiva es completarà entre el dilluns i dimarts de la setmana pròxima a Xeraco, la Llosa de Ranes i Oliva. En este cas hi ha un lloc adjudicat, un equip descartat i tres vacants per a quatre candidats.