El Trofeu de la Mancomunitat de la Safor ja coneix als equips finalistes

David i Sergi s’enfrontaran a Bonillo i José en la final masculina, i Victoria i Natalia a Aida i Fanni en la femenina este diumenge a Bellreguard, a partir de les 17:00h

Bonillo i José es van imposar en la segona semifinal.

Bonillo i José es van imposar en la segona semifinal. / Fedpival

Ja es coneixen els finalistes del Trofeu Mancomunitat de la Safor de raspall, que en aquesta edició 2022 ofereix una doble sessió en cada jornada, amb les partides masculines i femenines. Després de disputar-se les dues semifinals, els finalistes seran les parelles de David i Sergi, per una part, i Bonillo i José, per l’altra, en homes, mentre que en dones Victoria i Natalia s’enfrontaran a Aida i Fanni.

En homes, en la primera semifinal disputada a Bellreguard, David i Sergi es van imposar 25-20 a Favarero i Momparler, mentre que en el duel de dones Victoria i Natalia van vèncer a Ivet, Amparo i Marina per 25 per 0.

Fanni i Aida van guanyar a Irene i Anabel.

Fanni i Aida van guanyar a Irene i Anabel.

Però aquest dijous s’havien de conèixer els i les finalistes que havien d’eixir de les segones semifinals. El trinquet de Piles va acollir la doble sessió que va deixar el pas a la final de Bonillo i José, que es van imposar 25-20 a Boronat i Ibiza. En la segona semifinal de dones, Aida i Fanni van certificar el seu bitllet per a la final en derrotar a Irene i Anabel per 25-5.

Bellreguard serà ara el trinquet que decidirà els campions i campiones d’aquest Trofeu de la Mancomunitat de la Safor. La cita és aquest diumenge a partir de les 17:00h, primer amb la final masculina i a continuació la femenina.