FRONTÓ

L’Individual de frontó decideix finalistes i semifinalistes

En Primera, Alejandro del CPV El Puig i Adrián del CPV Quart de Poblet lluitaran pel títol. En Femenina A, Mar de Massalfassar és la primera finalista

Adrián de Quart de Poblet i Enrique de Museros

Adrián de Quart de Poblet i Enrique de Museros / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El 36 Campionat Autonòmic de frontó Individual - Trofeu Generalitat Valenciana 2022 es troba en la recta final en totes les categories de cap de setmana, amb la final de Primera establerta, la de Femenina A quasi i la Segona masculina en semifinals.

Alejandro contra Adrián

En Primera, aquesta setmana s’ha tancat la final després que Adrián de Quart de Poblet guanyara el dimecres de vesprada a Enrique de Museros (41-36) en la partida de tornada de semifinals (també va guanyar 19-41 en l’anada). D’aquesta manera, Adrián s’enfrontarà en la final a Alejandro del CPV El Puig, que ja s’havia desfet de Pasqual de la Pobla de Vallbona. La final serà el dissabte 19 de novembre, a les 17:15h al frontó d’El Puig.

Mar de Massalfassar, finalista

En Femenina A, la final agafa forma. La primera finalista serà Mar de Massalfassar. La jove valenciana ha deixat fora de la final a Noelia de Beniparrell, en vèncer-la 26-41 en l’anada i 41-28 en la tornada, jugada també aquest dimecres de vesprada. Ara Mar espera rival en la final, que eixirà de la semifinal entre Carolina de Meliana i Ana de Meliana. La final de Femenina A està prevista al frontó de Carlet, el pròxim 18 de novembre a les 19:30h.

Mar de Massalfassar i Noelia de Beniparrell

Mar de Massalfassar i Noelia de Beniparrell / FEDPIVAL

Segona, en semifinals

En Segona masculina, la fase final incloïa quarts de final. En quarts, Gaizka de Parcent va eliminar a Albert de Tavernes Blanques, Carlos d’El Puig es va desfer de Moisés d’Almussafes, Marco d’El Puig va eliminar a Paterneret de Paterna i Saúl d’El Puig a Julio de Vinalesa. Així, en semifinals els duels són Gaizka contra Marco i Carlos contra Saúl.

Salva i Manolo, favorits en Tercera

En Tercera, les semifinals de moment estan de cara per a Salva d’El Puig i Manolo d’El Puig, que van derrotar en les partides d’anada a Alberto d’El Puig (16-41) i Alejandro de Quart de Poblet (21-41), respectivament. Les partides de tornada es disputen el pròxim cap de setmana.

Yolanda i Eva, candidates

En Femenina B, les candidates a estar en la final són Yolanda d’Almenara i Eva de Meliana, que en les partides d’anada de semifinals es van imposar per 0-41 i 41-2 a Lorena del Tamborí València i Neus de Nàquera, respectivament.