RASPALL PARELLES

Ontinyent tanca unes finals de l'Autonòmic de raspall parelles de gran intensitat

L’Autonòmic de parelles aproop! Telecom vesteix de gala. Bicorp s’imposa en la final de 1ª masculina i Meliana en la de 2ª femenina

Bicorp va sumar un nou titol en la categoria absoluta, en aquest cas davant Alzira.

Bicorp va sumar un nou titol en la categoria absoluta, en aquest cas davant Alzira. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El trinquet d’Ontinyent va acollir el passat cap de setmana les finals del Campionat Autonòmic de raspall parelles - Trofeu Diputació de València - Gran Premi aproop! Telecom. Un dissabte i diumenge que ha albergat deu finals de deu categories, amb una bona entrada de públic en cadascuna d’elles a la canxa ontinyentina.

La final de Primera femenina ja es va decidir fa unes setmanes en favor del club de Bicorp. Aquest cap de setmana, en Primera masculina la victòria també ha caigut del costat de Bicoroliva Bicorp A amb Víctor i Borja. No van donar treva a la dupla del Family Cash Alzira A, amb Edu i Dani. Els de la Canal de Navarrés van aconseguir un 25 per cap, aconseguint altre campionat autonòmic de parelles.

Bicorp va comptar la amb el suport dels seus seguidors.

Bicorp va comptar la amb el suport dels seus seguidors. / FEDPIVAL

Els jugadors d'Alzira agrairen la presència de la seua afició.

Els jugadors d'Alzira agrairen la presència de la seua afició. / FEDPIVAL

En Segona femenina, el duel entre Justo Ballester Meliana A i Ajuntament de Beniparrell B va caure del costat de les del conjunt de l’Horta Nord. Aina i Àngela es van desfer de Paula i Noelia per 25 per cap.

Les xiques de Meliana guanyaren en Segona a Beniparrell.

Les xiques de Meliana guanyaren en Segona a Beniparrell. / FEDPIVAL

En Tercera, l’equip de Beniparrell D, ara amb María i Júlia, va posar molta resistència a Les Alcusses Moixent A, que amb Nerea i Aroa va aconseguir la victòria per 25-20 en la que va ser una de les millors partides de la jornada de diumenge al trinquet ontinyentí. El diumenge es va tancar amb el triomf del CPV Xeraco D, 25-20, sobre l’Intersemillas Tamborí C.

La final de Tercera femenina fou per a Moixent que guanyava a Beniparrell.

La final de Tercera femenina fou per a Moixent que guanyava a Beniparrell. / FEDPIVAL

Xeraco i Tamborí jugaren una disputada final de Quarta B.

Xeraco i Tamborí jugaren una disputada final de Quarta B. / FEDPIVAL

El dia anterior, dissabte, les finals van ser sis. Tres matinals i tres de vesprada. La primera del matí va enfrontar als finalistes de Quarta C masculina: Intersemillas Tamborí D es va imposar 15 per 25 a Ajuntament de Beniparrell K. A continuació, la final de Quarta C femenina oferia el duel entre Ajuntament de Beniparrell I i CPV Rafelbunyol B, amb victòria de les de l’Horta Nord 5 per 25. La partida que tancava la matinal va ser la final de Quarta B femenina, amb triomf del CPV Segària A per 15-25 davant del Disid Alfara A.

Tamborí va guanyar en Quarta C a Beniparrell.

Tamborí va guanyar en Quarta C a Beniparrell. / FEDPIVAL

Rafelbunyol va emportar se la copa de Quarta C femenina davant Beniparrell.

Rafelbunyol va emportar se la copa de Quarta C femenina davant Beniparrell. / FEDPIVAL

Segaria va guanyar a Alfara del Patriarca en Quarta B femenina.

Segaria va guanyar a Alfara del Patriarca en Quarta B femenina. / FEDPIVAL

La de vesprada va encendre la traca la Quarta A masculina, amb triomf de Cooperativa El Progreso Bicorp per 25 a 5 al Paraíso Natural Bicorp. La següent final va ser la de Segona masculina, amb títol per al CPV Favara A, 25-10, contra CPV Muro A. La jornada del dissabte es va tancar amb la partida de Tercera masculina: triomf de CPV Gavarda C sobre CPV Quatretonda B, per 25-10.

El derbi de Quarta A masculina fou per als joves de Bicorp.

El derbi de Quarta A masculina fou per als joves de Bicorp. / FEDPIVAL

Favara i Muro oferiren un gran espectacle en la final de Segona masculina.

Favara i Muro oferiren un gran espectacle en la final de Segona masculina. / FEDPIVAL

Gavarda va guanyar en Tercera masculina a Quatretonda.

Gavarda va guanyar en Tercera masculina a Quatretonda. / FEDPIVAL

Ontinyent va viure amb una gran intensitat les nombroses finals d’aquest Autonòmic de raspall parelles que encara té una final pendent, però que no té data. El duel pel títol de Quarta A femenina s’haurà de decidir en els pròxims dies.

El que és innegable ha estat la bona acollida que ha tingut l’escenari ontinyentí com a seu de les finals, que han omplert d’activitat un escenari rehabilitat per l’Ajuntament d’Ontinyent per, precisament, ser protagonista de moments decisius com aquestes finals.