Síguenos en redes sociales:

GALOTXA

Albuixech corona als nous campions de la Copa Hivern de galotxa

L’equip local s'adjudica el títol de Vaqueta i Meliana i Campanar B s'apuntaren els campionats de Curtes A i Curtes B en tres finals molt igualades jugades davant nombrós públic al carrer albuixequer

Albuixech corona als nous campions de la Copa Hivern de galotxaFEDPIVAL

El carrer de pilota d'Albuixech va acollir aquest diumenge les finals de la quarta edició de la Copa Hivern de galotxa, amb la col·laboració de l'Ajuntament i el Club de Pilota Valenciana de la localitat. Prop d'un centenar de persones es va reunir al carrer albuixequer per a presenciar les partides pels títols de les categories Vaqueta, Curtes A i Curtes B.

Categoria Vaqueta

La final de la màxima categoria va respondre al que s'esperava d'ella. Econsost Albalat dels Sorells i Albuixech, els dos equips que millor nivell han oferit al llarg del campionat, oferiren un duel equilibrat i ple d'alternatives.

El CPV Albuixech, que jugà amb Ángel Senyorís, Carlos Dolz pare, Carlos Dolz fill, Vicent i Ángel Gaspar, es va acabar imposant per 55-70 davant l'equip d'Albalat, format per Carlos Claramunt, Carlos Cañaveras, Sergio i Felip.

Carlos Dolz va brillar en l'equip d'Albuixech

Curtes A

Pel mateix resultat de 70-55 es va resoldre la final de Curtes A, que va enfrontar a Autos Meliana A i el CPV Pelayo. Els melianers, amb Rubén, Miquel, Pau Cano i Pau Fito, van superar en un duel també molt renyit a l'equip de Pelayo, amb Guillem, Alberto, Juan Carlos, Mario i Carlos.

Meliana es va emportar la categoria de Curtes A davant Pelayo.

Curtes B

La final de Curtes B, que obrí el matí de partides, va resultar encara més igualada. Amb els equips A i B de Socarrades Campanar com a actors, l'enfrontament va resultar tota una festa.

El resultat definitiu no va poder ser més ajustat: 65-70 per a Campanar B, que va jugar amb Alfred, Carlos, Sergio, Salvador i Enrique, davant de Moisés, Steven i Txema, jugadors de Campanar A.

El derby de Curtes B entre els equips de Campanar fou per al B.

En els lliuraments de trofeus estigueren presents Pepe Andreu, alcalde, i Josep Tamarit, tinent d'alcaldia de l'Ajuntament d'Albuixech; Xavi Vàzquez, regidor d'Esports d'Albalat dels Sorells; i Juanba Camarelles, vicepresident de l'Àrea de Galotxa de la Federació de Pilota Valenciana.  

Pulsa para ver más contenido para ti