GALOTXA

Albuixech corona als nous campions de la Copa Hivern de galotxa

L’equip local s'adjudica el títol de Vaqueta i Meliana i Campanar B s'apuntaren els campionats de Curtes A i Curtes B en tres finals molt igualades jugades davant nombrós públic al carrer albuixequer

Albuixech va guanyar a Albalat dels Sorells en la final de Vaqueta.

Albuixech va guanyar a Albalat dels Sorells en la final de Vaqueta. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El carrer de pilota d'Albuixech va acollir aquest diumenge les finals de la quarta edició de la Copa Hivern de galotxa, amb la col·laboració de l'Ajuntament i el Club de Pilota Valenciana de la localitat. Prop d'un centenar de persones es va reunir al carrer albuixequer per a presenciar les partides pels títols de les categories Vaqueta, Curtes A i Curtes B.

Categoria Vaqueta

La final de la màxima categoria va respondre al que s'esperava d'ella. Econsost Albalat dels Sorells i Albuixech, els dos equips que millor nivell han oferit al llarg del campionat, oferiren un duel equilibrat i ple d'alternatives.

El CPV Albuixech, que jugà amb Ángel Senyorís, Carlos Dolz pare, Carlos Dolz fill, Vicent i Ángel Gaspar, es va acabar imposant per 55-70 davant l'equip d'Albalat, format per Carlos Claramunt, Carlos Cañaveras, Sergio i Felip.

Carlos Dolz va brillar en l'equip d'Albuixech

Carlos Dolz va brillar en l'equip d'Albuixech / FEDPIVAL

Curtes A

Pel mateix resultat de 70-55 es va resoldre la final de Curtes A, que va enfrontar a Autos Meliana A i el CPV Pelayo. Els melianers, amb Rubén, Miquel, Pau Cano i Pau Fito, van superar en un duel també molt renyit a l'equip de Pelayo, amb Guillem, Alberto, Juan Carlos, Mario i Carlos.

Meliana es va emportar la categoria de Curtes A davant Pelayo.

Meliana es va emportar la categoria de Curtes A davant Pelayo. / FEDPIVAL

Curtes B

La final de Curtes B, que obrí el matí de partides, va resultar encara més igualada. Amb els equips A i B de Socarrades Campanar com a actors, l'enfrontament va resultar tota una festa.

El resultat definitiu no va poder ser més ajustat: 65-70 per a Campanar B, que va jugar amb Alfred, Carlos, Sergio, Salvador i Enrique, davant de Moisés, Steven i Txema, jugadors de Campanar A.

El derby de Curtes B entre els equips de Campanar fou per al B.

El derby de Curtes B entre els equips de Campanar fou per al B. / FEDPIVAL

En els lliuraments de trofeus estigueren presents Pepe Andreu, alcalde, i Josep Tamarit, tinent d'alcaldia de l'Ajuntament d'Albuixech; Xavi Vàzquez, regidor d'Esports d'Albalat dels Sorells; i Juanba Camarelles, vicepresident de l'Àrea de Galotxa de la Federació de Pilota Valenciana.