Síguenos en redes sociales:

TROFEU

De la Vega, Nacho i Bueno guanyen el Trofeu Villarreal CF

Nacho s’abona a la victòria i a les exhibicions. El mitger de Beniparrell lidera el triomf davant Marc, Javi i Monrabal II

De la Vega, Nacho i Bueno guanyen el Trofeu Villarreal CFFUNPIVAL

la setena edició del Trofeu Villarreal CF va concloure al trinquet de la mateixa localitat amb victòria en la final de De la Vega, Nacho i Bueno, que van deixar en 35 a Marc, Javi i Monrabal II.

La setena edició del Trofeu Villarreal CF va concloure ahir al trinquet de la mateixa localitat amb victòria en la final de De la Vega, Nacho i Bueno, que van deixar en 35 a Marc, Javi i Monrabal II.

La partida

En resum, el trio vencedor ho va fer tot bé, i el derrotat va plantejar batalla, però sense arribar a l’exelència dels rivals. En la primera meitat hi hagué més igualtat de forces i, a mesura que la diferència en el marcador es va fer més gran, la supremacia dels vencedors també va anar a més.

De la Vega, Nacho i Bueno.

Esment especial mereix l’actuació de Nacho. El mitger va pegar amb la precisió d’un cirurgià i no va cometre errades, liderant així l’actuació del seu equip. Ara bé, De la Vega i Bueno van aportar bona cosa, el rest passant molta pilota i el punter fent quinzes i evitant-los.

Marc, Javi i Monrabal II.

Tercer i quart Lloc

La sessió d’ahir va ser doble i va començar amb la partida pel tercer i quart lloc, en la qual Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari es van imposar per 60-45 a José Salvador, Pere i Carlos.

Pulsa para ver más contenido para ti