Síguenos en redes sociales:

LLIGUES CAIXABANK

Victoria comença amb força la Lliga CaixaBank

Hui entren en acció els últims equips de escala i corda i raspall masculí a la Pobla i Xeraco

Victoria comença amb força la Lliga CaixaBankFEDPIVAL

El trinquet de Bellreguard va centrar l'atenció del diumenge en les Lligues CaixaBank Professionals 2024. La Lliga Pro1 femenina va oferir l'estrena de la número 1 del raspall, Victoria, en companyia d'Isabel amb l'equip de l'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell.

L'única parella del campionat va imposar-se amb superioritat al conjunt de l'Ajuntament de Pedreguer-Rolser, que no va poder comptar amb la seua rest titular, Aida, per lesió. D'aquesta manera, va ser la jove Clara Barrachina -16 anys- la jugadora que va acompanyar a Natalia i Marina.

L'equip roig, a més, va ser afavorit per la reballà i va agafar el timó del duel des de l'inici; només en el tram final les blaves van poder plantar cara a les seues rivals. El 25-10 dóna al duo els primers punts d'aquesta Lliga CaixaBank, a falta de la partida que tancarà la primera jornada i que es disputarà el pròxim divendres a Vilamarxant amb els equips de Tavernes de la Valldigna -Ana, Júlia i Joana- i València -Aina, Amparo i Noelia- com a protagonistes.

Lliga Pro2

La segona partida del diumenge, també a Bellreguard i corresponent a la Lliga Pro2, enfrontà als equips de Favarero-Rafa-Verdú (Ajuntament de Gavarda) i Ramón-Marc-Alejandro (Ajuntament de Càrcer). El duel va ser d'allò més igualat; els sis jugadors es buidaren i mantingueren l'equilibri i l'emoció fins l'últim moment (25-20). Començaren els rojos per davant, però els blaus igualaren a 10 i la partida es va decidir en l'últim joc.

Aquest dilluns es completa la primera sèrie de partides de les Lligues CaixaBank 2024. El trinquet de la Pobla de Vallbona acollirà, a partir de les 18:30 hores, l'estrena dels equips dels Ajuntaments de Murla i Almussafes, que no podrà comptar amb De la Vega, també lesionat.

Així, serà Julio Palau el substitut de l'almussafenc i el que forme amb Jesús i Álvaro Gimeno. Davant estaran Giner i Nacho, una parella a priori amb moltes opcions de lluitar pel títol.

Lliga Pro1 de raspall

Pel que fa a la Lliga Pro1 de raspall, el trinquet de Xeraco serà l'escenari de l'interessant enfrontament entre Vicent, Canari i Néstor (Ajuntament de Xeraco) contra Moltó, Murcianet i Bossio (Ajuntament de Barxeta), també a les 18:30 hores.

Pulsa para ver más contenido para ti