LLIGUES CAIXABANK PROFESSIONALS

32 equips competiran per les Lligues CaixaBank professionals 2024 d'escala i corda i raspall

Els cinc campionats es presentaran el pròxim dimarts dia 9 al CaixaForum de València

Puchol compartirà equip amb Tomàs en la Lliga CaixaBank Pro1 d'escala i corda

Puchol compartirà equip amb Tomàs en la Lliga CaixaBank Pro1 d'escala i corda / Fedpival

Les Lligues CaixaBank professionals 2024 d'escala i corda i raspall ja tenen definits els seus equips. Un total de 80 jugadors i jugadores distribuïts en 32 equips competiran en els cinc campionats, que arrancaran el 12 de gener i es tancaran durant el mes de març.

El pròxim dimarts 9 de gener a les 19:30 hores, en el CaixaForum de València, seran presentades les cinc competicions professionals d'enguany, organitzades per la Federació de Pilota Valenciana: Lliga Pro1 i Lliga Pro2 d'escala i corda, Lliga Pro1 i Pro2 de raspall masculí i Lliga Pro1 i Pro2 de raspall femení, totes amb el suport de CaixaBank, a més de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i els diferents ajuntaments que donen el seu nom i col·laboració a les diverses formacions.

Escala i corda

Un total de 21 jugadors competiran en la Lliga CaixaBank Pro1 d'escala i corda. La màxima categoria de la modalitat estarà formada per 8 equips, amb 5 trios i la gran novetat de 3 parelles.

Puchol-Tomàs representaran a l'Ajuntament de Pedreguer-masymas Supermercats. Marc i Javi defendran a l'Ajuntament de Montserrat, mentre que Giner i Nacho lluiran el nom de l'Ajuntament de Murla.

Per la seua part, els trios seran els composats per José Salvador-Conillet-Monrabal, baix la denominació de l'Ajuntament de Vila-real; Francés-Hilari-Carlos, amb l'Ajuntament de Benissa; Salva Palau-Salva-Héctor (Ajuntament de Dénia), Pere Roc-Pere-Santi (Ajuntament de Benidorm) i De la Vega-Jesús-Álvaro Gimeno (Ajuntament d'Almussafes).

La fase regular arrancarà el divendres dia 12 a Vilamarxant i també visitarà els trinquets de Pelayo, Pedreguer, La Pobla de Vallbona, Vila-real, Manises, Benissa, Guadassuar, Sueca, Xàbia, Orba, Petrer, Benidorm, Riba-roja, Murla o Dénia. 

Conclosa la lligueta, amb set jornades i enfrontaments de tots contra tots, les semifinals es disputaran entre el 28 de febrer i el 4 de març. La final està programada per al diumenge 17 al trinquet Pelayo.

Pel que fa a la Lliga CaixaBank Pro2, estarà integrada per 6 equips de parelles. Alejandro i Javi Campos representaran a l'Ajuntament de Montserrat; Pablo Llinares i Bueno lluiran el nom de l'Ajuntament de Borriana i Carlos Donat i Guillermo jugaran baix del nom del Marquesat-Ovocity.

Mario i Muedra (Ajuntament de Riba-roja), Julio i Guillem Palau (Ajuntament de Sueca) i Diego i Álvaro Mañas (Ajuntament de Vila-real) completen la llista d'equips d'aquest segon nivell de l'escala i corda professional.

Raspall

La Lliga CaixaBank Pro1 de raspall masculí també presenta 6 equips, en aquest cas amb 3 parelles i 3 trios, fins un total de 15 jugadors. Montaner i Tonet representaran a l'Ajuntament del Genovés. Iván i Seve jugaran per l'Ajuntament de la Llosa de Ranes, mentre que Salelles i Brisca ho faran per Oliva.

Quant als trios, Vicent-Canari-Néstor formaran l'equip de l'Ajuntament de Xeraco. Marrahí-Lorja i Momparler competiran per l'Ajuntament de Castelló (Ribera Alta) i Moltó-Murcianet-Bossio representaran a l'Ajuntament de Barxeta.

Aquesta Lliga CaixaBank Pro1 s'encetarà també el dia 12 al Genovés i es disputarà també als trinquets de Bellreguard, Xeraco, Piles, la Llosa de Ranes, Ontinyent, Oliva, Guadassuar, Dénia o Castelló.

La lligueta de 10 jornades donarà pas a les semifinals, previstes entre el 6 i el 12 de març. Per la seua part, la final està programada per al diumenge 24 de març.

Aida, Anabel i Júlia, últimes guanyadores de la Lliga CaixaBank de raspall

Aida, Anabel i Júlia, últimes guanyadores de la Lliga CaixaBank de raspall / Fedpival

La Lliga CaixaBank Pro1 de raspall femení comptarà amb 6 equips, formats per 5 trios i 1 parella després de la baixa per lesió de Mar Giménez. Victoria i Isabel integraran l'únic duo de la competició, en representació de l'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell. 

Erika-Myriam-Fanni jugaran amb l'equip de l'Ajuntament de l'Alqueria d'Asnar-Hinojosa; Ana-Júlia-Joana defendran a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna; Irene-Anabel-Mireia lluiran l'escut de l'Ajuntament de Massamagrell; Aida-Natalia-Marina formen l'equip de l'Ajuntament de Pedreguer-Rolser i Aina-Amparo-Noelia integren la formació de l'Ajuntament de València.

El 13 de gener es jugarà la primera partida a la Llosa de Ranes. Durant les cinc jornades de la fase regular, la Lliga Pro1 de raspall femení visitarà, a més, els trinquets de Bellreguard, Vilamarxant, Pelayo, Benissa, Xeraco, Guadassuar, Piles, Xàbia, Riba-roja, Oliva, El Genovés, Pedreguer, l'Alqueria d'Asnar i Dénia.

Les semifinals es disputaran del 17 al 20 de febrer, mentre que la final està programada per al 3 de març.

Quant a la Lliga CaixaBank Pro2 de raspall masculí, seran altres 15 jugadors distribuïts en 6 formacions -3 parelles i 3 trios-. David i Ricardet formaran l'equip de l'Ajuntament del Genovés; Boronat i Ibiza representaran al conjunt de l'Ajuntament de Xeraco i Ximo i Sergi ho faran per l'Ajuntament de la Llosa de Ranes.

Per la seua part, Favarero-Rafa-Verdú defendran a l'Ajuntament de Gavarda. Joan-Gabi-Javier reben el denominació d'Ajuntament de Bicorp i Ramón-Marc-Alejandro conformaran el conjunt de l'Ajuntament de Càrcer.

EQUIPS LLIGUES PROFESSIONALS CAIXABANK 2024

ESCALA I CORDA

Lliga CaixaBank Pro1 

PUCHOL II - TOMÀS II (Ajuntament de Pedreguer-masymas Supermercats)

J.SALVADOR - CONILLET - MONRABAL (Ajuntament de Vila-real)

MARC - JAVI (Ajuntament de Montserrat)

GINER - NACHO (Ajuntament de Murla)

FRANCÉS - HILARI - CARLOS (Ajuntament de Benissa)

SALVA P. - SALVA - HÉCTOR (Ajuntament de Dénia)

PERE ROC II - PERE - SANTI (Ajuntament de Benidorm)

DE LA VEGA - JESÚS- ÁLVARO G. (Ajuntament d'Almussafes)

Lliga CaixaBank Pro2

ALEJANDRO - JAVI CAMPOS (Ajuntament de Montserrat)

PABLO BORRIOL - BUENO (Ajuntament de Borriana)

CARLOS DONAT - GUILLERMO (Marquesat-Ovocity)

MARIO - MUEDRA (Ajuntament de Riba-roja)

JULIO PALAU - GUILLEM PALAU (Ajuntament de Sueca)

DIEGO - ÁLVARO MAÑAS (Ajuntament de Vila-real)

RASPALL

Lliga CaixaBank Pro1 masculina

IVÁN - SEVE (Ajuntament de la Llosa de Ranes)

MOLTÓ - MURCIANET - BOSSIO (Ajuntament de Barxeta)

MONTANER - TONET (Ajuntament del Genovés)

MARRAHÍ - LORJA - MOMPARLER (Ajuntament de Castelló)

VICENT - CANARI - NÉSTOR (Ajuntament de Xeraco)

SALELLES - BRISCA (Ajuntament d'Oliva)

Lliga CaixaBank Pro1 femenina

ERIKA - MYRIAM - FANNI (Ajuntament de l'Alqueria d'Asnar-Hinojosa)

VICTORIA - ISABEL (Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell)

ANA - JÚLIA - JOANA (Ajuntament de Tavernes de la Valldigna)

IRENE - ANABEL - MIREIA (Ajuntament de Massamagrell)

AIDA - NATALIA - MARINA (Ajuntament de Pedreguer-Rolser)

AINA - AMPARO - NOELIA (Ajuntament de València)

Lliga CaixaBank Pro2 masculina

DAVID - RICARDET (Ajuntament del Genovés)

BORONAT - IBIZA (Ajuntament de Xeraco)

FAVARERO - RAFA - VERDÚ (Ajuntament de Gavarda)

XIMO - SERGI (Ajuntament de la Llosa de Ranes)

JOAN - GABI - JAVIER (Ajuntament de Bicorp)

RAMÓN - MARC - ALEJANDRO (Ajuntament de Càrcer)