LLIGUES CAIXABANK

Victoria comença amb força la Lliga CaixaBank

Hui entren en acció els últims equips de escala i corda i raspall masculí a la Pobla i Xeraco

L'única parella de la Lliga Pro1 de raspall femení, Victoria i Isabel, sumà el triomf en la seua estrena a Bellreguard.

L'única parella de la Lliga Pro1 de raspall femení, Victoria i Isabel, sumà el triomf en la seua estrena a Bellreguard. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El trinquet de Bellreguard va centrar l'atenció del diumenge en les Lligues CaixaBank Professionals 2024. La Lliga Pro1 femenina va oferir l'estrena de la número 1 del raspall, Victoria, en companyia d'Isabel amb l'equip de l'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell.

L'única parella del campionat va imposar-se amb superioritat al conjunt de l'Ajuntament de Pedreguer-Rolser, que no va poder comptar amb la seua rest titular, Aida, per lesió. D'aquesta manera, va ser la jove Clara Barrachina -16 anys- la jugadora que va acompanyar a Natalia i Marina.

L'equip roig, a més, va ser afavorit per la reballà i va agafar el timó del duel des de l'inici; només en el tram final les blaves van poder plantar cara a les seues rivals. El 25-10 dóna al duo els primers punts d'aquesta Lliga CaixaBank, a falta de la partida que tancarà la primera jornada i que es disputarà el pròxim divendres a Vilamarxant amb els equips de Tavernes de la Valldigna -Ana, Júlia i Joana- i València -Aina, Amparo i Noelia- com a protagonistes.

Lliga Pro2

La segona partida del diumenge, també a Bellreguard i corresponent a la Lliga Pro2, enfrontà als equips de Favarero-Rafa-Verdú (Ajuntament de Gavarda) i Ramón-Marc-Alejandro (Ajuntament de Càrcer). El duel va ser d'allò més igualat; els sis jugadors es buidaren i mantingueren l'equilibri i l'emoció fins l'últim moment (25-20). Començaren els rojos per davant, però els blaus igualaren a 10 i la partida es va decidir en l'últim joc.

Aquest dilluns es completa la primera sèrie de partides de les Lligues CaixaBank 2024. El trinquet de la Pobla de Vallbona acollirà, a partir de les 18:30 hores, l'estrena dels equips dels Ajuntaments de Murla i Almussafes, que no podrà comptar amb De la Vega, també lesionat.

Així, serà Julio Palau el substitut de l'almussafenc i el que forme amb Jesús i Álvaro Gimeno. Davant estaran Giner i Nacho, una parella a priori amb moltes opcions de lluitar pel títol.

Lliga Pro1 de raspall

Pel que fa a la Lliga Pro1 de raspall, el trinquet de Xeraco serà l'escenari de l'interessant enfrontament entre Vicent, Canari i Néstor (Ajuntament de Xeraco) contra Moltó, Murcianet i Bossio (Ajuntament de Barxeta), també a les 18:30 hores.