Síguenos en redes sociales:

Trofeu Diputació de Castelló

Primera partida de Genovés II després de la defunció del mite

Primera partida de Genovés II després de la defunció del miteFUNPIVAL

Hui hi haurà dues ovacions al trinquet de Vila-real abans de començar la partida corresponent al Trofeu Diputació de Castelló. La primera, dirigida a Genovés II -quan isca a calfar- com a mostra d’estima i respecte davant la recent pèrdua de son pare. I la segona, posterior al minut de silenci i dedicada a Paco Cabanes El Genovés.

Genovés II jugarà hui la seua primera partida després de la defunció del més gran. En un principi estava convocat per al passat dimarts per a jugar esta mateixa competició, però evidentment no era el moment i l’organització va atendre les sues dues peticions: ajornar la seua estrena i mantenir-se en el torneig.

Està en joc la passada a semifinals i l’intent tindrà a un dels mitgers en millor forma del moment: Nacho. Però la contra és d’allò més complicat: el número u, Puchol II, que formarà amb Bueno, a qui el trinquet de Vila-real li va especialment bé.

També hui torna a la palestra el Trofeu Diputació de València de frontó. Serà a la localitat de Chera on Pere Roc II i Roberto buscaran la primera victòria en la seua tercera partida davant José Salvador i Alejandro, que debuten.

Pulsa para ver más contenido para ti