TROFEU

El degà del calendari arriba a Benidorm

S'iniciarà el pròxim divendres amb les dues semifinals

Presentació del Trofeu Nadal de Benidorm - Memorial Vicente Pérez Devesa.

Presentació del Trofeu Nadal de Benidorm - Memorial Vicente Pérez Devesa. / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

No hi ha una cita que perdure més en el calendari de la pilota professional que el Trofeu Nadal de Benidorm - Memorial Vicente Pérez Devesa. La trigèsima tercera edició va ser presentada ahir a l’Ajuntament de la localitat benidormera amb una premissa ben clara, atraure els aficionats de tota mena. Des dels habituals a les comarques alacantines, fins a famílies i turistes.

«La pilota és una part important de la nostra cultura i un dels objectius de la Fundació per la Pilota és que els turistes coneguen el nostre esport, més si cap en una ciutat tan turística com Benidorm», va comentar Juan Antonio Ureña, president de l’entitat organitzadora del món professional.

Un trofeu al qual li dona nom l’exalcalde, Vicente Pérez Devesa que «tant va fer per promocionar-la i difondre-la en la seua condició de primer edil i, especialment, com a aficionat», va citar Mariló Cebreros, regidora d’Esports del consistori benidormer, al costat de Vicente Pérez, fill de l’històric edil, i dels participants, Santi, Tomás II i la figura local, Pere Roc II. Tot iniciarà el pròxim divendres amb les dues semifinals.