LLIGA2

La Lliga2 ja té les semifinals definides

Seguint el format de la Lliga CaixaBank, les eliminatòries es jugaran a anada i tornada amb possibilitat de pròrroga al millor de tres jocs

Boronat es jugarà la passada a la final contra el seu germà, Ximo.

Boronat es jugarà la passada a la final contra el seu germà, Ximo. / FUNPIVAL

J. CANO

Després de dos mesos de fase regular, que es va tancar el passat dimarts, la Lliga2 en la modalitat de raspall espera ja les semifinals, que acaben de ser anunciades per la Fundació per la Pilota. Seguint el format de la competició absoluta, la Lliga CaixaBank, les eliminatòries es disputaran a anada i tornada amb possibilitat de pròrroga al millor de tres jocs en cas d’empat a victòries.

Primera semifinal

Els enfrontaments també han estat configurats imitant el sistema del campionat de les primeres figures, on es premia la trajectòria de la fase regular. Així les coses, la primera semifinal enfrontarà al millor equip contra el quart classificat, que traduït a noms és Rafa d’Alzira i Momparler contra Bonillo i José.

La parella enumerada en primer lloc no solament ha sigut líder en solitari en la taula, sinó que a més és l’única que continua invicta. Els seus rivals van acabar quarts.

La partida d’anada tindrà lloc el pròxim diumenge en la Ribera, al trinquet de Castelló, mentre que la passada a la final es decidirà el divendres de la setmana que ve a Piles.

Momparler restant durant una partida.

Momparler restant durant una partida. / FUNPIVAL

Segona semifinal

En la segona semifinal, Ximo i Rafa de Gavarda jugaran contra Boronat i Bossio. Es tracta dels segons i tercers de la fase regular, que van tancar amb el mateix nombre de victòries i derrotes. Especialment atractiu es presenta el duel entre restos, ja que Ximo i Boronat són germans.

El primer assalt es produirà el dimecres de la setmana que ve, dia 3 de maig, al trinquet de Castelló de Rugat, i la tornada es completarà el dimarts 9 de maig al trinquet d’Oliva.