Puchol II torna a la càrrega per equips en el VI Trofeu Ciutat de Torrent

El de Vinalesa lluitarà per un lloc a la final amb Álvaro Gimeno enfront de Francés iTomás II, després de guanyar a Dénia

Puchol II torna a reunir-se amb Álvaro Gimeno despres de guanyar junts la Lliga, amb Hilari en la punta.

Puchol II torna a reunir-se amb Álvaro Gimeno despres de guanyar junts la Lliga, amb Hilari en la punta. / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

No hi ha descans per a Puchol II. El VI Trofeu Ciutat de Torrent és la següent parada del de Vinalesa. Jugarà amb Álvaro Gimeno contra Francés i Tomás II (18:45 hores). Serà la segona semifinal d’un torneig que es celebra el seu format al complet en la mateixa setmana i que va nàixer per a convertir-se en una de les cites més rellevants de l’estiu. Amb partides com estes ho aconsegueix any rere any. El vencedor d’esta eliminatòria competirà pel títol amb José Salvador i Nacho, el pròxim dissabte.

Tomás II.

Tomás II. / FUNPIVAL

Puchol II torna a reunir-se amb Álvaro Gimeno

Des que van guanyar junts la Lliga, amb Hilari en la punta, els dos escaleters de l’Horta Nord només s’havien reunit en el Trofeu Villarreal CF sense la mateixa fortuna lliguera.

De nou un torneig per equips. Puchol II ja ha canviat totalment el xip del mà a mà. Des que es proclamara campió del Campionat Individual per sisena vegada, el vinalesí ha pogut lluir títol també en el XIX Trofeu Santíssima Sang de Dénia.

Álvaro Gimeno.

Álvaro Gimeno. / FUNPIVAL

Això va ser el passat diumenge i, ara, Puchol II es veurà les cares amb l’únic pilotari que l’ha pogut aturar en el calendari estival.

Francés es presenta com el gran botxí del número u de l’escala i corda. Tot i que en Dénia, el de Petrer va caure en mans del de Vinalesa, en el X Trofeu Diputació d’Alacant la història va ser diferent.

En este cas, Francés, amb Jesús, va derrotar a Puchol II, amb Conillet. A Torrent s’obri una nova finestra per a mesurar les qualitats de cadascú que estaran acompanyats de mitgers amb facilitat en la definició en l’anotació.

Trofeu d'Onda

Per altre costat, Ondara també celebra el seu trofeu. Diego d’Onda i Monrabal II s’enfrontaran amb Alejandro, Guillermo i Morret (18:30 hores) en la segona semifinal. En la final esperen Mario, Bueno i Guillem Palau.