COMPETICIÓ

Badenes i Tonet IV comencen forts la segona fase de la copa Caixa Popular de raspall

Victòria per a la parella del Genovés davant Montaner i Seve pel resultat de 25-10 en una partida que va estar prou més renyida del que permeten intuir els tres jocs de diferència

Badenes (foto) i Tonet es situen al capdavant de la classificació del Grup A igualats a 2 punts amb Montaner i Seve, però amb millor coeficient i una partida menys que els seus rivals d’ahir.

Badenes (foto) i Tonet es situen al capdavant de la classificació del Grup A igualats a 2 punts amb Montaner i Seve, però amb millor coeficient i una partida menys que els seus rivals d’ahir. / FPV

J. CANO

La Copa Caixa Popular en la modalitat de raspall es va traslladar fins a Oliva per a enfrontar a dos dels equips que millor nivell estan oferint fins a la data: Badenes i Tonet IV, que juguen pel Genovés, es van imposar per 25-10 a Montaner i Seve, representants de la Llosa de Ranes.

La partida va suposar l’estrena de Badenes i Tonet IV en la ronda en curs i, novament, va passar que els mèrits van estar plenament compartits.

En la majoria de les ocasions, el més habitual és fer esment a l’aportació del número i la seua capacitat per a acaparar joc i decidir partides. Però a Tonet IV li està faltant un poc de la contundència amb la qual sol apegar als rivals contra la paret. Així i tot, el mitger continua sent decisiu, encara que Badenes està tenint molt pes específic en la consecució de les victòries, com també va succeir ahir.

Enfront, Montaner i Seve van jugar prou més del que diuen els tres jocs de diferència en el marcador. Per a esta parella va ser la segona partida de les quatre que han de disputar en la ronda en curs, on van començar pegant fort i guanyant a Moltó i Murcianet.

Montaner i Seve (foto) van jugar prou més del que diuen els tres jocs de diferència en el marcador.

Montaner i Seve (foto) van jugar prou més del que diuen els tres jocs de diferència en el marcador. / FUNPIVAL

Ahir van començar al dau i van fer el joc. A continuació van disposar de val en dos ocasions, parcial que hauria deixat el marcador en un molt propici 10 per cap, per a posteriorment passar al traure.

Però no; Badenes i Tonet IV van igualar a 5 i, una estona després, van tornar a igualar a 10 amb els dos equips fent bo el traure.

A partir d’ací solament van sumar Badenes i Tonet IV, però trobant oposició en les mans dels seus rivals, que van vendre cara la derrota, encara que van moure d’Oliva sense puntuar.

Hui a Castelló de Rugat

Hui, la competició es desplaça fins al trinquet de Castelló de Rugat per a enfrontar a la formació local amb Ian i Brisca contra la de Xeraco de Vicent i Lorja.

Ian i Brisca ja han debutat en esta ronda i ho van fer amb victòria i oferint les mateixes magnífiques sensacions que en la primera fase. En veritat, els campions de l’any passat estan fent una gran defensa del títol.

Ian i Brisca (foto) ja han debutat en esta ronda i ho van fer amb victòria.

Ian i Brisca (foto) ja han debutat en esta ronda i ho van fer amb victòria. / FUNPIVAL

Per a Vicent i Lorja serà l’estrena en este segon capítol de la Copa a raspall. En la primera fase van mostrar el seu potencial, però no sempre van saber explotar les seues virtuts. Esta és una parella amb dos cares, i per això es van classificar sent tercers del seu grup. 

Per a Vicent i Lorja (foto) serà l’estrena en este segon capítol de la Copa a raspall.

Per a Vicent i Lorja (foto) serà l’estrena en este segon capítol de la Copa a raspall. / FUNPIVAL

Nacho, operat

Nacho va ser intervingut quirúrgicament per a reparar una hèrnia inguinal. L’operació va ser un èxit i el jugador va fer nit en sa casa, a més sense dolor.

Nacho haurà d’estar ara uns dies en repòs absolut, per a posteriorment començar amb la rehabilitació. L’estimació és que a partir de la tercera setmana podria iniciar els entrenaments amb normalitat.

La seua reaparició tindria lloc un poc més tard, perquè el jugador no solament ha d’estar totalment restablert, sinó que a més ha de recuperar la forma, per així evitar possibles lesions ocasionades per l’exigència del joc.

Així les coses, la tornada podria donar-se a mitjan mes de novembre, encara que serà l’evolució la qual determine els terminis exactes. Nacho fa un mes que es va deixar de jugar, primer per una lesió en el turmell i posteriorment per l’hèrnia inguinal. En eixe moment, el de Beniparrell era el mitger més destacat de la nòmina professional.