LLIGA CAIXABANK

Montserrat i Bonrepòs s'imposen a Guadassuar

La tercera jornada de la Lliga CaixaBank d'escala i corda i raspall s'inicià amb triomfs de Marc i Javi davant Salva Palau, Salva i Héctor i de Victoria i Isabel contra Irene, Anabel i Mireia

Victoria i Isabel aconseguiren el seu segon triomf en aquesta Lliga CaixaBank de raspall.

Victoria i Isabel aconseguiren el seu segon triomf en aquesta Lliga CaixaBank de raspall. / Julio Cebolla / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El trinquet de Guadassuar va acollir les dos partides celebrades de la Lliga CaixaBank aquest dimecres, amb les quals es va estrenar la tercera jornada a les competicions de raspall femení i escala i corda Pro1.

Raspall

La partida de raspall, amb Victoria-Isabel (Bonrepòs i Mirambell) i Irene-Anabel-Mireia (Massamagrell) com a protagonistes, va ser una muntanya russa. Començà equilibrada, amb Victoria al traure, i un 10 iguals 'dauer' després del quart joc. El trio aconseguí el més difícil; trencar la treta de la número 1 i, poc després, ficar-se amb un suculent 20-10, a només un pas del triomf.

No obstant, la reacció de la parella va servir per a retallar diferències primer i després per a restablir l'igualada a 20. En l'últim joc, amb Victoria al dau, els 2 punts caigueren del costat de l'equip de Bonrepòs i Mirambell, que ja en totalitza 4, els mateixos que Massamagrell i també l'Alqueria d'Asnar-Hinojosa i Tavernes de la Valldigna.

Escala i corda

Tot seguit, el duel de la Lliga d'escala i corda Pro1 entre els equips de Montserrat i Dénia va resultar més desigual. Marc i Javi s'imposaren per 60-35 a Salva Palau, Salva i Héctor. Tot i que el trio va arribar a dominar en l'electrònic (20-25), la reacció de la sòlida parella els va conduir a una ràpida reacció (35-25) que va minvar els ànims del conjunt blau.

Marc de Montserrat va signar una gran actuació a Guadassuar.

Marc de Montserrat va signar una gran actuació a Guadassuar. / Julio Cebolla / FEDPIVAL

El conjunt de Montserrat, que amb aquest triomf suma 4 punts -per només 1 de Dénia-, va consolidar el seu triomf en la gran actuació dels seus dos integrants, que es van entendre a la perfecció i certificaren la seua victòria pel 60-35 definitiu.