Genovés guanya i Marc es classifica

La Lliga d’escala i corda resol la incògnita relativa a qui es queda fora de la competició en la partida que ahir va tancar la primera fase

Nacho resta per baix amb Genovés II darrere mirant l’acció del seu mitger

Nacho resta per baix amb Genovés II darrere mirant l’acció del seu mitger / Funpival

J. Cano

El trio representatiu de Montserrat de Marc, Jesús i Guillermo és l’últim que s’incorpora a la segona fase de la Lliga CaixaBank d’escala i corda i gràcies que solament havien de fer un joc davant la formació de Benidorm de Genovés II, Nacho i Álvaro Gimeno ahir al trinquet de la Pobla de Vallbona, perquè els de la Marina van ser molt superiors, tant com demostra el resultat folgat de 60-30..

La confrontació va ser una demostració de qualitat de Genovés II i d’habilitat per a amagar la pilota. L’escaleter va portar el pes de la partida i de la victòria, encara que en la segona meitat Nacho va aparéixer prou més que en la primera. Álvaro, per part seua, sempre va estar atent per a parar o carregar, segons convinguera.

El trio rival va estar lluny del seu nivell. Marc va tirar de casta i voluntat, però la consecució del quinze va ser l’assignatura pendent, sobretot en les línies de davant, tot i que l’equip en conjunt no va ser capaç de trobar espais, front uns rivals perfectament distribuïts i acoblats.

L’equip de Montserrat és l’últim que s’incorpora a la segona fase de la Lliga d’escala i corda on les sis formacions que queden en la competició començaran amb els punts obtinguts en la primera, ara per a decidir les quatre que accedeixen a les semifinals

L’equip de Montserrat és l’últim que s’incorpora a la segona fase de la Lliga d’escala i corda on les sis formacions que queden en la competició començaran amb els punts obtinguts en la primera, ara per a decidir les quatre que accedeixen a les semifinals / FPV

Genovés II acaba segon

Este desenllaç, permet a Genovés II recuperar la segona posició i començarà la segona fase amb 8 punts. Per davant estan els representants de la Pobla de Valbona, Puchol II, Santi i Carlos, que han acabat líders amb 11 punts.

Marc i els seus finalment es classifiquen amb 5 punts, els mateixos que acumulen De la Vega, Pere i Bueno, però els d’Almussafes són eliminats pel pitjor coeficient de jocs. Els altres equips classificats són els de Dénia de Pere Roc II, Félix i Conillet i el de Vila-real amb Soro III, Javi i Hilari, que començaran la segona fase amb 7 punts, i el de Pedreguer-masymas de Giner, Tomàs II i Héctor, que han aconseguit 6 punts. 

Segona fase

La segona fase en les dues modalitats constarà de cinc jornades de tres partides cadascuna. En acabar, els quatre primers passaran a les semifinals. En la Lliga de raspall, on ha quedat eliminat l’equip de Castelló de Salelles II, Seve i Bossio, la segona fase començarà demà a Guadassuar on la formació de Barxeta de Moltó, Canari i José jugarà contra la de Xàbia amb Vercher, Sanchis i Ricardet. En escala i corda el tret d’eixida tindrà lloc el divendres a Vilamarxant amb el duel entre els equips de la Pobla de Vallbona i Montserrat.