LLIGA CAIXABANK

Iván, Murcianet i Ricardet no abaixen en la XL Lliga CaixaBank de raspall

L’equip de La Llosa de Ranes va guanyar a Marrahí, Raúl i Marc per 30-20 i compta les partides per victòries en la segona fase de la Lliga de raspall

El trio amb Murcianet al mig, va escapar-se dos jocs d’inici.

El trio amb Murcianet al mig, va escapar-se dos jocs d’inici. / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

Pocs equips competeixen en la XL Lliga CaixaBank de raspall com el representatiu de La Llosa de Ranes. Iván, Murcianet i Ricardet sumaren ahir un nou triomf per a mantenir-se en les zones capdavanteres de la classificació. El 30-20 amb el que va concloure el lluminós del trinquet ‘El Rovellet’ de Dénia, sobre la formació que abandera a Castelló, amb Marrahí, Raúl i Marc, permet als llosers seguir el rastre del lideratge que ocupen Vercher, Lorja i Néstor, trio que representa a la localitat de Xàbia.

Classificació XL Lliga CaixaBank de Raspall.

Classificació XL Lliga CaixaBank de Raspall. / FUNPIVAL

Així, l’equip d’Iván es queda en la segona plaça amb sis unitats, és a dir, tres victòries en tres partides de la segona fase. Només el coeficient de tantejos impedeix als de La Llosa de Ranes pujar més en el tauler. Pel que respecta a Marrahí companyia, Castelló va sumar un punt per a mantenir-se en la quarta plaça.

L’equip de La Llosa de Ranes va guanyar a Marrahí, Raúl i Marc per 30-20.

L’equip de La Llosa de Ranes va guanyar a Marrahí, Raúl i Marc per 30-20. / FUNPIVAL

La partida

El resultat final podia haver-se decantat per a qualsevol costat, vist el nivell que van demostrar els sis pilotaris sobre les lloses denieres. Després de desfer la igualada a 20 des del dau, Iván va imposar el seu domini des del rest.

Abans de tot açò, els llosers es van escapar d’inici amb dos jocs. Això no obstant, els de la Ribera Alta van refer-se ràpidament per a igualar a 10 i la partida va tornar-se equilibrada. Igualades a 15 i a 20, que només es van trencar en l’últim tanteig en el rest.

Lliga2

El calendari de la raspada viurà hui una nova partida de la III Lliga 2 a Xeraco (17.00 hores). Bonillo i José busquen estrenar-se després de caure en el debut. Per la seua part, Rafa i Momparler enceten la seua marxa en la competició.

De la Vega i Giner per a la Magdalena

Castelló de la Plana viurà hui una jornada de la millor vaqueta amb la celebració del XIII Trofeu Magdalena. Una cita que consta de dues partides i un homenatge al trinquet del Parc Esportiu Sindical de la capital castellonenca.

La XXXII Lliga CaixaBank d’escala i corda tancarà la desena jornada (18.30 hores, Proximia TV) amb Almussafes, amb De la Vega, Tomás II i Bueno, enfrontant-se amb Pedreguer-masymas, amb Giner, Javi i Conillet.

Abans de tot açò, el Club Pilotari de Castelló organitza una partida a vuit jocs amb Diego d’Onda i Félix davant Mario i Salva (16.30 hores). Després es farà un homenatge a Félix, recentment retirat com a professional.

Per altre costat, la III Lliga 2 d’escala i corda es trasllada a La Pobla de Vallbona (18.30 hores, RadioPobla) amb Héctor de Sueca, Guillermo i Morret contra Pablo de Borriol, Monrabal II i Álvaro Mañas.

Bueno, punter de De la Vega.

Bueno, punter de De la Vega. / FUNPIVAL