31 campionat de la Lliga de Palma - Trofeu Diputació d’Alacant

Els nous campions de Palma es coronen a Sant Joan d’Alacant

Benidorm va conquistar el títol de Primera davant Relleu en una final molt renyida amb un triomf per la mínima (9-10)

Murla i Mutxamel s’adjudicaren els títols de Segona i Tercera al carrer de Benimagrell

Benidorm i Relleu van oferir una final plena d'emoció al carrer de Benimagrell.

Benidorm i Relleu van oferir una final plena d'emoció al carrer de Benimagrell. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

 El 31 campionat de la Lliga de Palma - Trofeu Diputació d’Alacant es va tancar aquest dissabte amb la celebració de les finals viscudes al carrer Benimagrell de Sant Joan d’Alacant. Tres finals van ser les protagonistes. Els equips de Benidorm, Murla i Mutxamel es proclamaren campions en les partides decisives pels títols de Primera, Segona i Tercera, l’organització de les quals ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant i el Club Pilota Benimagrell.

Primera

El club de Benidorm ho va tornar a aconseguir després de 27 anys. Al potent equip benidormer no li van ficar les coses fàcils els de Relleu, campions les últimes quatre edicions, després de dues hores i mitja de competició plena d’anades i tornades en el marcador.

José Luis de Benidorm va ser un dels jugadors més destacats de la final.

José Luis de Benidorm va ser un dels jugadors més destacats de la final. / FEDPIVAL

La partida la va començar liderant Benidorm. Paco, José Luis, Juan, Daniel M., Manuel i Daniel F. estaven molt encertats i van demostrar que volien aconseguir el gran premi fins que el marcador va aplegar al 3-7. En aquest punt, Sergi, Rafa, Santi, Raúl, Toni, Rubén i Jorge van començar la remuntada empatant a 7-7 i després es ficaren 9-7. En aquest punt, on pensaven que tot estava perdut, els de Benidorm van reviscolar i igualaren a 9-9. En l’últim joc, els dos equips van demostrar que mereixien el títol de campions, però va ser Benidorm el que va rematar la partida.

Raúl, Santi i Sergi, tres peces fonamentals a l'equip de Relleu.

Raúl, Santi i Sergi, tres peces fonamentals a l'equip de Relleu. / FEDPIVAL

Segona

El club de Murla va destacar en la final de Segona. Els murlers van demostrar la seua superioritat exhibida durant tot el campionat davant Poble Nou en una partida on Aaron, Salva, Isaac, Jordi i Paco aconseguiren un resultat de 10-3 davant Pau, Javi, Jorge, Pep i Dani.

La final de Segona va ser dominada per Murla davant Poble Nou.

La final de Segona va ser dominada per Murla davant Poble Nou. / FEDPIVAL

Tercera

La final va oferir un gran nivell i va estar molt renyida. Davant una gran afluència de públic Tibi i Mutxamel van oferir un gran espectacle. Els dos equips volien aconseguir el gran premi i ho van demostrar al llarg de les dues hores de partida. Luis Miguel, Miguel, Josep, Óscar, Lluis Adrián, Carlos i Manel van estar més encertats a l’últim joc i al final es van imposar 10-9 contra José Soler, Eladio, David, Jesús, Sergio, Javier i José Luis.

Mutxamel va obtindre un agònic triomf davant Tibi a la final de Tercera.

Mutxamel va obtindre un agònic triomf davant Tibi a la final de Tercera. / FEDPIVAL

Autoritats

En el lliurament de medalles van participar José Luis Olcina i Manolo Nieto, regidors de Sant Joan d’Alacant; Juanjo Pérez, regidor d’Esports de Relleu; Javier Jordà, regidor d’Esports de Benidorm; Santi Román, alcalde de Sant Joan d’Alacant; José Luis Candela, alcalde de Tibi; Rafael García, regidor de Mutxamel i Juanra Such, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana.