PILOTA A L'ESCOLA

Uns 300 alumnes participen en la primera de les Trobades de Primària de Pilota a l’Escola 2024

El programa de la Generalitat Valenciana visitarà també el Fondó de les Neus, Silla, Canals, Massalfassar, Alcoi, Tavernes de la Valldigna i Benidorm.

Gran foto de família de l'alumnat present al trinquet de Castelló en la primera Trobada de Primària de Pilota a l'Escola.

Gran foto de família de l'alumnat present al trinquet de Castelló en la primera Trobada de Primària de Pilota a l'Escola. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El Complex Esportiu Sindical de Castelló de la Plana va acollir aquest dijous la primera de les Trobades de Pilota a l’Escola dels centres de Primària de la Conselleria de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana de 2024.

La cita va arrancar a les 9:30 horas, amb partides de raspall i tallers de guants entre altres.

La cita va arrancar a les 9:30 horas, amb partides de raspall i tallers de guants entre altres. / FEDPIVAL

La primera de les Trobades de Pilota a l’Escola  va reunir 9 centres de les poblacions de l'Alcora, Almassora, Benicàssim, Burriana, Cabanes, Faura i Nules.

La primera de les Trobades de Pilota a l’Escola va reunir 9 centres de les poblacions de l'Alcora, Almassora, Benicàssim, Burriana, Cabanes, Faura i Nules. / FEDPIVAL

Cita en Castellón

300 xiquets i xiquetes de 4t curs de centres educatius de les províncies de Castelló i València es donaren cita al Poliesportiu de la capital de la Plana per a gaudir d’un matí de pilota i diversió. La jornada va comptar amb la col·laboració del Patronat d’Esports de Castelló.

La cita va arrancar a les 9:30 horas, amb partides de raspall i tallers de guants entre altres, i va reunir 9 centres de les poblacions de l'Alcora, Almassora, Benicàssim, Burriana, Cabanes, Faura i Nules. La sessió va estar dirigida pels coordinadors Fran Zanón i Gabriel Flor, i els tècnics Carlos Salmerón, Pablo Linares, Pepe Tamarit, Yolanda Poveda i David Lostado.

Xiquets i xiquetes participaren en tallers de guants, partides de raspall i diverses activitats lúdiques.

Xiquets i xiquetes participaren en tallers de guants, partides de raspall i diverses activitats lúdiques. / FEDPIVAL

Centres participants

Els centres participants a la Trobada de Pilota a l’Escola de Castelló van ser: CEIP Nou Pedro Alcázar de Nules, CEIP Palmerar de Benicàssim, CEIP San Vicent Ferrer de Faura, CEIP Cervantes de Nules, CEIP Boqueres d'Almassora, CEIP Comte d'Aranda de l'Alcora, Colegio Liceo de Benicàssim, CEIP Ntra. Sra. del Bon Succés de Cabanes i CEIP Novenes de Calatrava de Burriana.

CEIP Novenes de Calatrava de Burriana.

CEIP Novenes de Calatrava de Burriana. / FEDPIVAL

CEIP Sant Vicent de Faura.

CEIP Sant Vicent de Faura. / FEDPIVAL

CEIP Palmerar (Benicàssim).

CEIP Palmerar (Benicàssim). / FEDPIVAL

CEIP Boqueres (Almassora).

CEIP Boqueres (Almassora). / FEDPIVAL

Autoritats

El programa de Trobades de Primària de la Vicepresidència Primera i la Conselleria de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana visitarà també, durant els mesos d'abril i maig, les localitats del Fondó de les Neus, Silla, Canals, Massalfassar, Alcoi, Tavernes de la Valldigna i Benidorm, a més de tornar a Castelló de la Plana.