LLIGUES PROFESSIONALS

Dues jornades repartides a Pelayo, Vila-real i Oliva

El torneig de raspall arriba a l'equador de la fase regular i els participants d'escala i corda completaran la tercera partida de la mateixa ronda

L'equip encapçalat per Giner lidera en solitari la classificació de la Lliga Bankia d'escala i corda

L'equip encapçalat per Giner lidera en solitari la classificació de la Lliga Bankia d'escala i corda / FUNPIVAL

J. CANO

Amb la necessitat de recuperar el temps per a complir amb els terminis, les lligues professionals completaran hui una altra maratoniana sessió intersetmanal per a la disputa de la cinquena i tercera jornada de les respectives fases regulars.

La competició de raspall. La primera de les tres partides programades enfrontarà a Moltó, Roberto i Raúl contra Pablo, Brisca. Este és un duel de necessitats perquè es tracta dels conjunts que tanquen la classificació.

Dues jornades repartides a Pelayo, Vila-real i Oliva

Dues jornades repartides a Pelayo, Vila-real i Oliva

A continuació, Marrahí, Lorja i Murcianet jugaran contra Vercher, MarrahíVercherCanari, equips aspiren a situar-se tercers en la taula.

Per últim, duel en el cim amb els líders i encara invictes, Vicent, Tonet IV i José, que tindran en la contra a Ian, que són segons amb solament 1 punt menys.

Escala i corda

En el torneig per dalt corda, dues de les quatre partides de la jornada es decidiran a Pelayo. Genovés II, Tomàs II i Conillet buscaran la seua primera victòria davant De la Vega, que han guanyat una partida i han perdut una altra.

Posteriorment serà el torn de Puchol II, Héctor i Hilari que tindran en la contra a Pere Roc II. Els dos trios estan igualats a punts amb un triomf i una derrota.

Les altres dues partides estan programades a Vila-real, on la sessió també començarà a les 16.30 hores, en este cas amb l'enfrontament de Marc, Santi i Kruithof contra Giner, Pere i Álvaro. Els primers, com la gran majoria dels equips, estan amb una victòria i una derrota mentre que el trio de Giner és líder amb ple de victòries.

Després, Soro III, Jesús i Salva es mesuraran a José Salvador, Félix i Bueno, trios que també estan amb una partida guanyada i una altra perduda.