Setmana Santa plena de pilota de gran nivell de clubs

Aquests dies de descans laboral per a molts estarà plena de partides del màxim nivell de clubs en les modalitats de Raspall, Galotxa, Frontó i Escala i Corda

Setmana Santa plena de pilota de gran nivell de clubs

Setmana Santa plena de pilota de gran nivell de clubs / Quart de les Valls

FEDIVAL

Aquestes vacances de Setmana Santa i Pasqua estaran plenes de partides de gran nivell, ja que en els autonòmics de Raspall, Frontó, RaspallEscala i Corda. En primer lloc, respecte a l'autonòmic de Raspall de la màxima categoria masculina es disputarà una nova jornada, amb la disputa de quatre partides. La primera d'elles es jugarà el dijous 1 d'abril en el trinquet del Genovés, en el qual a partir de les 18 hores de la vesprada s'enfrontaran El Genovés i Bicorp. La segona i la tercera es jugaran a Alzira, el dissabte 3 d'abril, on s'enfrontaran a les 17 hores Alzira A i Gavarda A, i a les 18 hores Alzira B i Gavarda B. L'última partida d'aquesta modalitat es jugarà el diumenge 4 d'abril a Xeraco, entre Xeraco i Muro-Planes.

En la competició de la Copa de Galotxa també es jugarà una partida de màxim nivell, la qual serà el dissabte 3 d'abril al carrer de pilota de Meliana, on s'enfrontaran Meliana A i Quart de les Valls.

Per part de l'Autonòmic de Frontó Parelles, es jugaran dues partides el dissabte 3 d'abril. La primera d'elles es jugarà a les 16.30 hores a Castelló, entre l'equip de Castelló i Museros, mentre que la segona es jugarà a les 19 hores a la Pobla de Vallbona, on el racó La Pobla jugarà contra El Puig A.

Finalment, pel que fa a l'Autonòmic AON d'Escala i Corda es jugaran dues partides de semifinals de la màxima categoria. Una es juagará el diumenge a les 10.30 hores del matí a Alfara del Patriarca, on s'enfrontaran Faura i Riba-roja. Mentre que l'altra, es jugarà en sueca, on competiran Marquesat i Massamagrell.