Comença el XV Circuit Sub-23 de Raspall Trofeu Fundación Trinidad Alfonso

El circuit Sub-23 de Raspall és un dels campionats amb més transcendència del programa de Tecnificació, ja que reuneix als millors jugadors del programa

Comença el XV Circuit Sub-23 de Raspall Trofeu Fundación Trinidad Alfonso

Comença el XV Circuit Sub-23 de Raspall Trofeu Fundación Trinidad Alfonso / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El XV Circuit Sub-23 de raspall Trofeu raspallFundación Trinidad Alfonso amb la primera jornada, on es van disputar dos enfrontaments, el primer de la vesprada va ser entre Andreu Boronat CPV Alc-Càrcer, Rafa Giner CPV Gavarda i Fran Mollà CPV Rafelbunyol contra Fran Cano CPV Moixent, J.Carlos Bonillo CPV Alc-Càrcer i Javier Sanchis CPV Bicorp amb resultat de 25 a 15 per als segons.

L'altra partida que es va disputar va ser la de Raul Benavent CPV Quatretonda, Diego Vidal CPV Alc-Càrcer i Jordi Navarro CPV Oliva contra Raul Garcia CPV-Alc Càrcer, Sergi CPV El Genovés i Miquel Esteve CPV Alqueria d'Asnar amb resultat de 25 a 5 per als segons. Van ser dos partides molt intenses encara que alguna no ho semble pel resultat.

Recordem que els equips participants en aquest circuit són:

1.- Raul Garcia CPV Alc-Càrcer, Sergi Llopis CPV El Genovés i Miquel Esteve CPV Alqueria d'Asnar

2.- Fran Cano CPV Moixent, J.Carlos Bonillo CPV Alc-Càrcer I Javier Sanchis CPV Bicorp

3.- Andreu Boronat CPV Alc-Càrcer, Rafa Giner CPV Gavarda I Fran Mollà CPV Rafelbunyol

4.- Raul Benavent CPV Quatretonda, Diego Vidal CPV Alc-Càrcer I Jordi Navarro CPV Oliva

5.- Jose Ramon CPV Alc-Càrcer, Jordi Momparler CPV Alc-Càrcer I Andreu Bertomeu CPV Alc-Càrcer

El circuit Sub-23 de Raspall és un dels campionats amb més transcendència del programa de Tecnificació, ja que reuneix als millors jugadors del programa. Molts dels jugadors professionals actuals han passat per aquests circuits com és el cas de Moltó, Punxa, MoltóCanari

El pròxim dilluns continuaran les partides al trinquet de Càrcer amb la segona jornada del circuit Sub-23 i enfrontaran en la primera partida als equips de Andreu contra el de Jose Ramon i en la segon partida el de Fran Cano contra el de Raul Benavent.

A banda, aquest divendres també es continua amb la tercera jornada de la Lliga Juvenil-Circuit Sub-18 de raspall trofeu Trinidad Alfonso amb les partides entre els equips de David Margarita, Pau Estival i Jeroni contra Miquel M, Jose Ferrando i Josep Marin i altra partida entre Joan Piquer, Arnau Verdú i Kevin Terol contra Jesus Cebrian, Hugo Martinez i Alejandro Gimenez.