PILOTA VALENCIANA

El Trofeu Diputació d’Alacant recupera les galeries lliures

La possibilitat de tirar la pilota dalt també s’aplicarà a altres tornejos pensant en el benestar dels pilotaris

Tomàs II i Giner, campions de l’edició anterior, en la final

Tomàs II i Giner, campions de l’edició anterior, en la final / FEDPIVAL

J. CANO

El Trofeu Diputació d’Alacant en la modalitat d’escala i corda va presentar ahir la seua huitena edició a la seu de la institució provincial.

El torneig és el més important dels que es disputen íntegrament a la província alacantina i una vegada més comptarà amb la presència de les millors figures del moment, això sí prioritzant la presència dels pilotaris de la zona, que seran majoria.

La competició començarà des dels quarts de final, amb Puchol II i Carlos obrint el foc davant Salva Palau i Félix el pròxim dissabte a Ondara.

Benidorm acollirà la següent eliminatòria el diumenge, amb Pablo de Sella i Javi enfrontant-se a Pere Roc II i Pere; la següent parada serà Murla, on Giner i Conillet jugaran contra Marc i Héctor el dia 16; i el diumenge 18, a Benissa, Genovés II i Santi contra Francés i Tomàs II.

Els equips vencedors disputaran les semifinals a Dénia i Ondara els dies 23 i 24 mentre que la final tindrà lloc a Xàbia el 30 de juliol.

La novetat

El cartell és de primer nivell, però tal vegada el més destacable siga la decisió de l’organització de jugar amb les galeries lliures, opció que també s’aplicarà en altres tornejos estiuencs perquè els pilotaris puguen descansar el braç pel fet de jugar sempre per dins.

La Pissarra

Dimecres 7 de juliol |17.00 hores

Trinquet de Guadassuar   

- Vercher i Raúl

- Vicent i Lorja

Dimecres 7 de juliol | 18.30 hores

Trinquet de Guadassuar   

- Francés i Nacho

- José Salvador i Jesús

Dimecres 7 de juliol | 19.00 hores

Trinquet de Dénia · ProximiaTV   

- Marc i Félix

- Giner i Santi

Dijous 8 de juliol | 18.30 hores

Trinquet de Castelló de Rugat   

- Salelles II i