ESCALA I CORDA

Copa Diputació de València – Caixa Popular d’escala i corda : lideratge per a Puchol II en altra nit golfa

La Pobla de Vallbona s’assegura el primer lloc del grup B de cara a les semifinals, evita la classificació de Pere Roc II i Félix, i reviu a la formació de Giner

L’equip de La Pobla de Vallbona, amb Puchol II al rest, no va permetre que Dénia trencara el seu dau.

L’equip de La Pobla de Vallbona, amb Puchol II al rest, no va permetre que Dénia trencara el seu dau. / FUNPIVAL

MATIES OLIVER

Com és habitual a cada competició, el trinquet Salvador Sagols de Vila-real va celebrar el passat divendres una partida golfa, és a dir, una partida d’horari nocturn que sol concloure passada la mitjanit. En esta ocasió, l’equip de La Pobla de Vallbona (Puchol II i Carlos) va emportar-se la victòria (60-30) contra Dénia (Pere Roc II i Félix) i s’assegura el primer lloc del grup B de la XIV Copa Diputació de València – Caixa Popular d’escala i corda de cara a un millor encreuament en les semifinals.

Puchol II i Carlos van fer-se forts al dau i no van permetre que Pere Roc II i Félix sumaren des del rest. En cas contrari, els deniers van deixar escapar el seu primer dau, establint la primera diferència al marcador. Una situació que es va repetir amb 40-25 i amb 55-30 per a tancar el lluminós final.

Amb este resultat, Dénia va perdre l’oportunitat d’assegurar-se la classificació a les eliminatòries i dona vida a Pedreguer-MasyMas (Giner i Santi).

Raspall

La VII Copa Diputació de València – Caixa Popular de raspall, Ontinyent (Iván i Seve) van tancar la fase regular del grup B com a invictes en véncer (25-15) a Sueca (Vicent i Lorja) a La Llosa de Ranes.

 Els de la Vall d’Albaida van saber aprofitar el moment de trencar el dau amb 15 iguals. Dos ‘val i net’ van significar la victòria d’Iván i Seve que hauran d’esperar el que passe hui per conéixer al contrincant a les semifinals.

Així mateix, Mario i Hilari van guanyar (60-45) a Pelayo, sota Vicent de Vinalesa i Conillet, i es fiquen líders de la III Copa 2 Caixa Popular d’escala i corda.