FRONTÓ

Alejandro i Adrián s’acosten a la final de l'Autonòmic de Frontó Individual

Les partides de tornada de semifinals en Primera i Segona de l’Individual de Frontó- Trofeu Generalitat Valenciana es disputen el pròxim cap de setmana

Pasqual, de la Pobla de Vallbona

Pasqual, de la Pobla de Vallbona / FEDPIVAL

El Campionat Autonòmic de frontó Individual - Trofeu Generalitat Valenciana va disputar el passat cap de setmana les partides d’anada de les semifinals tant en Primera com en Segona categoria. Alejandro del PPAF El Puig i Adrián del CPV Quart de Poblet són els favorits a estar en la gran final de la màxima categoria.

Primera: Alejandro i Adrián prenen avantatge

L’anada de semifinals, disputada el passat cap de setmana, va deixar a Alejandro i a Adrián amb avantatge de cara a la tornada. Alejandro va guanyar 23 a 41 a la Pobla de Vallbona a Pasqual del CPV local. Ara Pasqual haurà de fer un esforç extra si vol donar-li la volta a l’eliminatòria. La cita de tornada serà el diumenge 7 a El Puig, a les 10:30h.

En l’altra partida de semis, Adrián va vèncer 23-41 a Enrique del CPV Museros. El duel es va disputar també a la Pobla de Vallbona. La tornada serà el dissabte 6, a les 17:30h, al frontó de Quart de Poblet.

Tornada semifinals Frontó Individual

Tornada semifinals Frontó Individual / FEDPIVAL

Segona: Ximo i Moisés fan el primer pas

En Segona categoria, el cap de setmana va deixar les victòries de Ximo del CPV Almenara, 41-21 contra Saül del CPV El Puig, i de Moisés del CPV Almussafes contra Vicent del CPV Castelló, 34-41. Les partides de tornada es disputen aquest pròxim cap de setmana.

Semifinalistes de Primera Entre Setmana

En la categoria de Primera Entre Setmana ja es coneixen els semifinalistes. Julio de Vinalesa s’enfrontarà a Guillem de Meliana en la primera semifinal, mentre que en la segona el duel per buscar la final serà entre Iván de la Pobla i Boni de Meliana.