TROFEU MESTRES

Tres noms més al quadre d’honor del Trofeu Mestres – Ciutat de València

Giner, Nacho i Hilari s’estrenen al palmarés del Trofeu Mestres on Javi domina amb sis títols, mentre que Soro III suma quatre al rest

Giner és l’últim rest en ingressar en el llistat de campions del Mestres.

Giner és l’últim rest en ingressar en el llistat de campions del Mestres. / FUNPIVAL

MATIES OLIVER

El Trofeu Mestres – Ciutat de València d’escala i corda va concloure la quinzena edició el passat dissabte al trinquet de Pelayo amb tres nous noms en el quadre d’honor. Giner, Nacho i Hilari es van estrenar al palmarés d’esta competició que reuneix als jugadors més destacats de la temporada, encara que queden lluny dels pilotaris amb més èxits.

Corria l’any 2007 quan ValNet, aleshores empresa que gestionava el món professional, va crear este trofeu. Genovés II, Jesús i Canari van ser els primers a dibuixar el full de ruta entre els Mestres.

Tot i que en l’actualitat la disputa és entre trios, abans que la Fundació entrara en l’escena de l’elit també hi havia parelles. Un total de set duets van alçar el títol.

Pel que respecta als més guardonats, Javi destaca sobre els altres. El mitger s’ha proclamat campió en sis ocasions. Una posició que suma ara a Nacho. Així mateix, Soro III és el rest més exitós amb quatre títols. Giner és l’últim rest en unir-se en este llistat. Per la seua part, Hilari també entra entre els llorejats en la que va ser la seua estrena del palmarés professional. En este cas, Canari és el referent en véncer a les dues edicions inicials.