LLIGA CAIXABANK

Tonet IV se situa líder de la Lliga CaixaBank de raspall i fa perillar a Iván

La primera fase de la Lliga CaixaBank de raspall - Trofeu Diputació de València comença a albirar la fi de la ronda inicial i a partir d’ara seran claus tots els canvis en la classificació

Tonet IV, en la Lliga de raspall.

Tonet IV, en la Lliga de raspall. / FUNPIVAL

J. CANO

La primera fase de la Lliga CaixaBank de raspall - Trofeu Diputació de València comença a albirar la fi de la ronda inicial i a partir d’ara seran claus tots els canvis en la classificació. Ahir es va produir un, ja que l’equip del Genovés de Montaner, Tonet IV i Ibiza s’ha situat líder en guanyar al trinquet de Guadassuar. Però este desenllaç resulta més rellevant per als derrotats, el conjunt d’Ontinyent amb Iván, Lorja i Néstor, que encara que continuen penúltims i a hores d’ara evitarien l’eliminació, han perdut la iniciativa perquè els cuers han disputat dues partides menys.

La partida va ser molt clara i favorable per al trio del campió individual. Tonet IV es va dedicar a soltar bombes i no va trobar la mateixa resposta enfront, amb la qual cosa els jocs van caure ràpidament del seu costat.

Tonet IV es va dedicar a soltar bombes i no va trobar la mateixa resposta enfront.

Tonet IV es va dedicar a soltar bombes i no va trobar la mateixa resposta enfront. / FUNPIVAL

Solament en el tram final hi hagué reacció d’Iván, Lorja i Néstor, però per a sumar el joc de l’honra perquè els seus rivals van continuar molt còmodes amb Tonet IV pegant i Montaner i Ibiza ajudant amb solvència i comoditat.

La competició visita hui el trinquet de Guadassuar on la formació de Castelló de Marrahí, Seve i Bossio té en les seues mans abandonar l’última posició. I si no és esta vesprada, encara tindrà una altra oportunitat fins a igualar als d’Ontinyent en quatre partides disputades.

Ara bé, la tasca d’arribar hui a 30 no serà gens fàcil perquè enfront estaran els representants d’Oliva, Ian, Brisca i Marc, que aspiren a situar-se segons en la classificació.

LA PISSARRA

Dimecres 26 de gener | 17.00 h

Trinquet de Guadassuar   

- Ian, Brisca i Marc

- Marrahí, Seve i Bossio

Dimecres 26 de gener | 18.30 h

Trinquet de Guadassuar   

- Puchol II i Conillet

- Pere Roc II i Nacho

Dijous 27 de gener | 18.00 h

Trinquet Pelayo de València   

- Julio Palau i Héctor

- Lostado i Álvaro Gimeno

Dijous 27 de gener | 18.30 h

Trinquet de Bellreguard   

- Favarero i Marc

- Ramón i Sergi