FRONTÓ

Alzira i Tavernes Blanques guanyen els títols del 4 i mig a Almussafes

Miravalles, en Primera categoria i Benjamín, en Segona categoria van conquistar els títols de la segona jornada de finals, al frontó José Ventura Salvador

Miravalles va guanyar en Primera categoria

Miravalles va guanyar en Primera categoria / FEDPIVAL

La segona jornada de les finals del VII Autonòmic de frontó de 4 i mig van ser molt disputades, guanyant Miravalles del CPV Alzira, en Primera categoria i Benjamí CPV Tavernes Blanques, en Segona categoria en les categories d'entre setmana. El frontó José Ventura Salvador d'Almussafes va gaudir de dos partides molt anivellades.

Els finalistes de la Segona jornada a Almussafes amb Rafa Vidal,  vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana.

Els finalistes de la Segona jornada a Almussafes amb Rafa Vidal, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana. / FEDPIVAL

En la final de Segona, la partida va ser molt intensa, estant anivellada fins a l'equador. A partir d'aqueix moment Benjamín de Tavernes Blanques, va ser més regular i es va imposar per 32 a 22, a Vidal de Vinalesa. En la final de primera, Miravalles del club d'Alzira, va imposar la seua experiència davant Albert de Tavernes Blanques, que va estar més irregular. El resultat final va ser 32 a 18. Les dos partides van agradar molt als presents.

Benjamin de Tavernes Blanques campió de 2ª categoria.

Benjamin de Tavernes Blanques campió de 2ª categoria. / FEDPIVAL

Rafael Vidal, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, entregue els trofeus als finalistes. Gran col.laboració del Ajuntament i Club d´Almussafes com sempre a les jornades de competició i finals.  

Hui divendres 25 de febrer, es jugarà la tercera jornada de finals a Almussafes. A partir de les 19.30 hores, jugaran Xime CPV Massalfassar contra Poveda CPV Castelloner la final de Tercera categoria. A les 20.30 hores, Vicent CPV Alzira i José CPV Moixent, disputaran la final de Veterans.