FRONTÓ

El Puig A es manté sòlid al timó de Primera de l'Autonòmic parelles de frontó

Quart de Poblet també sumà els 3 punts mentre que el duel Museros-Castelló va ser suspés per la pluja

El líder, Bvalve El Puig A, obtuvo un valioso triunfo en el frontón de la Pobla de Vallbona. Alejandro y Carlos se impusieron por 26-41 a Pasqual y Àlex y se ratifican al frente de la tabla con 9 puntos.

El líder, Bvalve El Puig A, obtuvo un valioso triunfo en el frontón de la Pobla de Vallbona. Alejandro y Carlos se impusieron por 26-41 a Pasqual y Àlex y se ratifican al frente de la tabla con 9 puntos. / FEDPIVAL

La quarta jornada del Campionat Autonòmic Parelles de Frontó - Trofeu Diputació de València ha igualat momentàniament a tots els equips en un fet: els sis participants tenen una partida pendent. Els últims conjunts a sumar-se a la llista van ser Museros i Castelló, que hagueren d'ajornar el seu duel previst a Alfafar per la pluja. En les partides que sí es pogueren celebrar, El Puig A i Quart de Poblet aconseguiren el triomf per idèntic resultat.

4ª jornada

El líder, Bvalve El Puig A, obtingué un valuós triomf al frontó de la Pobla de Vallbona. Alejandro i Carlos s'imposaren per 26-41 a Pasqual i Àlex i es ratifiquen al capdavant de la taula amb 9 punts.

En persecució dels de l'Horta Nord marxen amb 6 punts La Pobla de Vallbona i Ninobe Quart de Poblet d'Adrián i Roberto, que s'imposà a Bvalve El Puig B de Saúl i Marco també per 26-41. Tant els vallbonencs com els quartans ja han sigut víctimes del líder, però volen romandre a l'aguait per si de cas.

Sense la possibilitat de puntuar per la suspensió del seu enfrontament, Museros -Enrique i Vicent- es queda amb 3 punts i Castelló -Vicent i Pablo- tanca el grup amb el graner per omplir.

Pasqual de la Pobla de Vallbona, en la final de frontó de 2021

Pasqual de la Pobla de Vallbona, en la final de frontó de 2021 / FEDPIVAL

Pròxima jornada

La següent jornada suposa teòricament el tancament de la primera volta. De moment, una nova partida s'afegirà a la llista d'ajornades, ja que la lesió de Vicent Cervera a l'equip de Museros obliga a posposar la visita a l'equip A del Puig. No obstant, el líder recuperarà la partida ajornada contra El Puig B, que es jugarà diumenge a les 18:00 hores al reformat frontó J.A. Montesa.

Abans, este dijous ja arrancarà la jornada, també al Puig, amb la partida El Puig B-La Pobla de Vallbona a les 20:30 hores. Diumenge pel matí, Castelló rebrà a Quart de Poblet a partir de les 11:00 hores.

Frontó -  Jornada 5

Frontó - Jornada 5 / FEDPIVAL

RESULTATS 4ª JORNADA

Ninobe Quart de Poblet 41 - Bvalve El Puig B 26

CPV La Pobla de Vallbona 26 - Bvalve El Puig A 41

CPV Museros - CP Castelló (ajornada)

CLASSIFICACIÓ

1º Bvalve El Puig A 9 pts (-1)

2º Ninobe Quart de Poblet 6 pts (-1)

3º CPV La Pobla de Vallbona 6 pts (-1)

4º Bvalve El Puig B 3 pts (-1)

5º CPV Museros 3 pts (-1)

6º CP Castelló 0 pts (-1)