Torneig Mancomunitats - EnerHI

Primers descartats en el Mancomunitats

La victòria de la Ribera Alta ( Vercher, Seve i Lorja) deixa sense opcions a la Safor (Montaner, Raúl i Ricardet)

Vercher raspant en el Torneig Mancomunitats.

Vercher raspant en el Torneig Mancomunitats. / FUNPIVAL

J. CANO

El Torneig Mancomunitats - EnerHI ja tenia un equip amb la plaça assegurada per a la final absoluta i, des d’ahir, al primer descartat per al títol. I precisament es tracta dels dos trios que van obrir la tercera i definitiva ronda al trinquet d’Oliva, on els líders i invictes de la Ribera Alta, Vercher, Seve i Lorja, van superar als representants de la Safor, Montaner, Raúl i Ricardet, per un contundent 30-5, resultat amb el qual s’acomiaden de la competició.

La partida va ser prou clara a la mà de Vercher, Seve i Lorja; llevant dels compassos inicials, on sí que hi hagué més batalla, però després va ser manifesta la superioritat dels vencedors, línia per línia i també com a equip.

El torneig es trasllada hui fins a Guadassuar per a enfrontar als altres dos equips participants i aspirants a la plaça vacant en la gran final.

A la formació de la Costera-Canal de Salelles II, Tonet IV i Néstor li valdria amb guanyar hui. Per a l’equip de la Vall d’Albaida, amb Iván, Brisca i Murcianet, la premissa és véncer esta vesprada i probablement en la final de ronda, o almenys puntuar, segons el resultat a Guadassuar.

LA PISSARRA

Dimecres 11 de maig | 17.00 h

Trinquet de Guadassuar   

- Salelles II, Tonet IV i Néstor

- Iván, Brisca i Murcianet

Dimecres 11 de maig | 18.30 h

Trinquet de Guadassuar   

- Soro III i Héctor

- Genovés II i Pere

Dijous 12 de maig | 18.00 h

Trinquet Pelayo de València   

- Julio Palau i Raúl

- Adrián II i Salva

Dijous 12 de maig | 18.30 h

Trinquet de Castelló de Rugat   

- Montaner i José

- Marrahí i Lorja