El Trofeu d'Estiu d'escala i corda estrena la novena edició

47 equips de les tres províncies comencen a competir aquest cap de setmana en les huit categories

El Trofeu d'Estiu 2022 d'escala i corda comença este cap de setmana

El Trofeu d'Estiu 2022 d'escala i corda comença este cap de setmana

El Trofeu d'Escala i Corda arriba a l'edició número 9. A partir d'aquest cap de setmana, 47 equips de 24 clubs d'Alacant, Castelló i València participaran en les huit categories del torneig: Primera, Segona, Tercera A, Tercera B, Quarta A, Quarta B, Cadet i Infantil. Aquestes dos últimes, formades per quatre equips cadascuna, seran la novetat d'enguany.

Estaran representats els clubs d'Albalat dels Sorells, Alberic, Albuixech, Alfara del Patriarca, Algemesí, Almassora, Castelloner, Crevillent, Guadassuar, Llíria, Manises, Massalfassar, Massamagrell, Moixent, Moncada, Petrer, la Pobla de Vallbona, Relleu, Riba-roja, Xúquer Sueca, Torrent, Pelayo, Vinalesa i Xilxes. El club amb més equips participants és Torrent, amb 7, seguit de Riba-roja, amb 5 i Manises i Pelayo, amb 3.

PRIMERA

La primera categoria estarà formada per 5 equips: Traverauto Riba-roja, Delifret-Magber Petrer, Xilxes A, Trinquet de Torrent A i Les Alcusses Moixent A, que dissabte es va proclamar campió de l'Autonòmic de galotxa en trinquet Trofeu El Corte Inglés. No participarà el vigent campió de la competició, Onda, però sí el subcampió, Riba-roja, que a més va guanyar l'última Autonòmic AON.

SEGONA

Els huit equips de Segona estaran distribuïts en dos grups. Massamagrell B, El Pedal CPMD Alberic A, Pelayo A i Amics de la Ribera A formaran el grup A. La Caseta Riba-roja B, Elèctrica de Vinalesa A, Massamagrell A i Pelayo B integren el grup B.

TERCERA A

Amb la mateixa estructura que la segona categoria, el grup A comptarà a Xúquer Sueca, Llíria A, Trinquet de Torrent C i Caixa Popular Manises A. El grup B presenta a Massalfassar, Caixa Popular Riba-roja C, Albuixech A i Trinquet de Torrent B.

TERCERA B

També amb huit equips i dos grups, l'A presenta a Disid Alfara A, Relleu, Trinquet de Torrent D i Castelloner. Pel que fa al grup B, els integrants són Disid Alfara B, Industa Moncada A, Caixa Popular la Pobla de Vallbona A i Caixa Popular Manises B.

QUARTA A

Amb cinc equips, la categoria comptarà amb Egyptrailer Riba-roja D, Albuixech B, Rte. Onnes Xilxes B, El Pedal CPVMD Alberic B i Trinquet de Torrent E.

QUARTA B

Almassora A, Pelayo C, Trinquet de Torrent F, Crevillent i Guadassuar A jugaran a la categoria Quarta B, que també ofereix cinc equips.

CADET

La categoria cadet s'estrenarà amb Albalat dels Sorells, la Pobla de Vallbona, Traverauto Riba-roja i Algemesí.

INFANTIL

Algemesí, Guerrer de Moixent, Trinquet de Torrent i Caixa Popular Manises completen la categoria infantil.

Les finals es celebraran els dies 29, 30 i 31 de juliol. Els equips finalistes accediran de manera directa, sense disputa de semifinals. A les categories de Primera, Quarta A, Quarta B, Cadet i Infantil, els escollits seran els dos primers classificats. En el cas de Segona, Tercera A i Tercera B, amb dos grups, els campions de cada grup seran els equips que jugaran les corresponents finals.