Bicorp i Xeraco, favorits per estar en la final de l'Autonòmic aproop masculí

Aquest cap de setmana es decideixen els equips finalistes que estaran en les finals de Bicorp de la setmana que ve

L´equip de Xeraco va guanyar la semifinal d´anada davant d´Alzira

L´equip de Xeraco va guanyar la semifinal d´anada davant d´Alzira / Fedpival

Les semifinals del 39 Campionat Autonòmic de raspall Trofeu Diputació de València Gran Premi aproop! telecom començaren el passat cap de setmana pel que fa a les categories masculines de Primera, Segona i Tercera. Els tres nivells de Quarta les completaren amb les partides de tornada i ja tenen assignats els corresponents protagonistes a les finals de Bicorp dels dies 23 i 24 de juliol.

Bicorp i Xeraco, favorits

Bicorp tindrà en un elevat índex de probabilitats una plaça a la final on exerceix com a amfitrió. Bicoroliva Bicorp continuà la seua trajectòria imparable al trinquet del Genovés, on s'imposà per 10-40 i no donà cap opció als locals. La tornada es jugarà dissabte, a partir de les 18:00 hores, al carrer de Bicorp.

A l'altra eliminatòria Xeraco va agafar un xicotet però important avantatge de cara a la partida de tornada, encara que continua molt oberta. Els de la Safor guanyaren al Family Cash Alzira al trinquet de la ribera del Xúquer per 30-40 en un duel prou equilibrat. Diumenge, des de les 19:00 hores, es jugarà el segon assalt.

Segona: Alzira i Moixent, a un pas

Les eliminatòries de la categoria de plata estan prou decantades després de les partides d'anada, ja que tant Alzira com Moixent obtingueren una àmplia renda. Decathlon Alzira B guanyà per 15-40 a Quatretonda i s'enfrontarà presumiblement contra Les Alcusses Moixent A, que signà un 40-5 davant Lanzadera Montserrat A.

Primer pas per a Ontinyent i Real de Gandia

Ontinyent i Real de Gandia donaren el primer pas cap a la final. Els dos equips guanyaren a domicili 25-40. Els de la Vall d'Albaida s'apuntaren el triomf a Beniparrell davant l'equip H; els de la Safor guanyaren a Castelló contra el CP Castelloner B.

Bicorp-Ontinyent en Quarta

Bicorp jugarà contra el CP Ontinyent B en Quarta A, mentre que en Quarta B Intersemillas Tamborí València B i Cepsa Alzira D protagonitzaran la final. A Quarta C també hi haurà un equip alzireny a la final, dels tres que jugaren les semifinals. Faense Alzira F jugarà contra el CP Sumacàrcer.