Xilxes i Almassora, les novetats en les seus del circuit

El XIV Trofeu Diputació de Castelló d’escala i corda, amb un cartell de figures

Presentació del Trofeu Diputació de Castelló d’escala i corda

Presentació del Trofeu Diputació de Castelló d’escala i corda

Maties Oliver

Els millors pilotaris de l’elit apleguen a Castelló amb la disputa del torneig més important que es juga cada any a la província. El Trofeu Diputació de Castelló d’escala i corda celebra la seua catorzena edició amb un cartell que reunirà a les figures més rellevants que formen part del cartell de la Fundació per la Pilota, entitat gestora del món professional. Enguany compta amb dues novetats significatives. La primera és la incorporació dels trinquets de Xilxes i d’Almassora en el circuit de seus del campionat. L’altra és la participació de Diego d’Onda, l’únic representant de la província castellonenca dins de la canxa.

Així es va donar a conéixer ahir en la presentació del ‘XIV Trofeu Diputació de Castelló’ que es va realitzar a la seu de la institució provincial a la plaça de les Aules de Castelló de la Plana. L’acte va comptar amb la presència dels participants José Salvador, Guillermo i Diego. Així mateix, la presentació va estar conduïda per Tania Baños, diputada d’Esports de l’entitat; i de Manolo Martín, representant de la Fundació a la província.

Un total de huit parelles lluitaran per este títol mitjançant un format d’eliminatòries amb quarts de final, semifinals i final. La composició és la següent: Soro III i Santi, De la Vega i Hilari, Marc i Álvaro Gimeno, Francés i Félix, Salva Palau i Jesús, Diego d’Onda i Nacho, José Salvador i Guillermo, Giner i Bueno. La competició iniciarà el pròxim dimarts a Massamagrell i finalitzarà a Vila-real, el dia 27 d’agost. També passaran per Borriol i Onda.