Salva Palau i Pere guanyen a Giner i Carlos per a lluitar pel títol

El net de Juliet podrà venjar-se de Conillet, el mitger que li va impedir véncer en la final de 2021

Amb 30 iguals, Pere va agafar el protagonisme per a obrir el primer marge de dos jocs en el marcador, encara que la pegada de Salva també va ser fonamental

Amb 30 iguals, Pere va agafar el protagonisme per a obrir el primer marge de dos jocs en el marcador, encara que la pegada de Salva també va ser fonamental / Funpival

Maties Oliver

La final del 'XIV Trofeu Diputació d’Alacant' va completar el cartell ahir a Ondara. Salva Palau i Pere van ocupar la plaça que quedava pendent després de superar a Giner i Carlos en la segona semifinal. El 60-45 amb el qual va acabar el lluminós del trinquet de la localitat de la Marina Alta va ser el producte final d’una partida disputada on els vencedors duien la iniciativa, però enfront tenien uns contrincants durs que sabien sobreposar-se a les situacions adverses.

Així, Salva Palau i Pere lluitaran pel títol en el trinquet ‘El Nel’ de Murla. Una final on esperaven Pere Roc II i Conillet i que es disputarà el pròxim diumenge al matí. Resulta que elnet de Juliet d’Alginet podrà venjar-se del mitger que li va furtar el trofeu a la temporada passada. De moment, ja ho va fer ahir amb Giner, campió al rest en 2021 amb Conillet per davant.

Pel que respecta a la semifinal, la parella blava va suggerir més que la roja. Les canonades de Salva Palau són un filó amb les galeries lliures, a més l’aire ho afavoria a aquell equip que jugarà al rest. Palau aguantava i quan veia el moment disparava. La compenetració amb Pere va resultar clau perquè els blaus s’escaparen un parell de vegades en el marcador. Amb 30 iguals, el mitger de Pedreguer va agafar protagonisme en l’anotació per obrir el primer marge de dos jocs. Tot i este avantatge, els rojos aconseguien refer-se i igualar el marcador. Una situació que es repetiria amb 40 iguals, però en esta ocasió, el binomi blau va sumar tres tantejos seguits, suficients per a controlar el duel fins al final.