Perxa: 4ª jornada en Primera amb Benimagrell líder

S’enfrontaran Mutxamel contra Orba, el diumenge a les 11:00 hores, per una part, i Benimagrell contra Sella, el dissabte a les 18:00 hores, per l’altra

L'equip de Sella lluita pel títol en Primera

L'equip de Sella lluita pel títol en Primera / Fedpival

La Lliga de perxa 2022 Diputació d'Alacant reprèn la competició després d’una setmana de descans en aquest final del mes d’agost. Arriba ara la quarta jornada de la competició regular, que ja ha superat el seu equador en Primera categoria. Benimagrell és, de moment, el líder de la classificació, però amb els quatre equips molt igualats.

La quarta jornada es disputa aquest cap de setmana. S’enfrontaran Mutxamel contra Orba, el diumenge a les 11:00h, per una part, i Benimagrell contra Sella, el dissabte a les 18:00h, per l’altra. Benimagrell és líder amb sis punts, amb cinc és segon Mutxamenl, tercer és Orba amb quatre punts, i tanca Sella amb tres.

Per altra part, la Lliga de perxa 2022 Trofeu Diputació d’Alacant continua el seu camí en la resta de les categories, tant en Segona com en Tercera.

En Segona i Tercera hi ha molta emoció

En Segona i Tercera hi ha molta emoció / Fedpival

Segona: Sella es destaca

En la segona categoria d'aquesta competició, després de tres jornades disputades lidera la classificació l'equip de Sella amb onze punts, que és l'únic de la categoria que roman invicte. La segona posició l'ocupa Benimantell, que va perdre 1-10 precisament contra el líder. Crevillent, que descansava aquesta última jornada, és el tercer classificat amb tres punts, mentre que Sant Vicent suma els mateixos punts gràcies al punt que va treure tot i perdre contra Relleu per 10 a 7, equip que ara també suma tres punts.

Ara juguen aquest cap de setmana Sant Vicent contra Benimantell i Crevillent contra GRE Pilota Relleu. Descansa el líder Sella.

Tercera: dos grups amb tot per decidir

Finalment, en la categoria de bronze de la competició estan participant un total de nou equips, repartits en dos grups. En el grup A competeixen els equips de Gata de Gorgos, Sella, Orba i Benifallim B. Orba és líder amb sis punts en dos partides, seguit per Gata, Sella i Benifallim B, els tres equips amb tres punts, però amb Gata amb una partida menys encara.

El grup B, amb Cocentaina, Benifallim A, Xixona, GRE Pilota Relleu i Mutxamel, promet emocions. Cocentaina és el líder amb ple de victòries i nou punts, seguit per Benifallim A i Xixona, els dos amb sis punts. Relleu suma tres punts i tanca Mutxamel, que encara no ha sumat.

Aquest cap de setmana es disputa una nova jornada: amb el duel del grup A entre Gata i Orba, i en el B entre Xixona i Cocentaina, i Relleu i Mutxamel.