GALOTXA CARRER

Montserrat, Marquesat i Albuixech comencen amb èxit a Primera de l'Interpobles de galotxa carrer

Els tres sumaren el triomf contra Massalfassar, Faura i Borbotó en l'estrena de l'Edicom

Lanzadera Montserrat comença la defensa del títol amb un clar triomf davant Electrofassar Massalfassar.

Lanzadera Montserrat comença la defensa del títol amb un clar triomf davant Electrofassar Massalfassar. / FEDPIVAL

La primera jornada del Campionat Interpobles de galotxa en carrer Gran Premi Edicom no va oferir grans sorpreses. Tant el campió com el finalista dels últims anys, Montserrat i Marquesat, dominaren en els seus compromisos. Aquest dilluns, Albuixech s'estrenà a casa també amb victòria.

1ª jornada

El vigent campió encetà el camí per a revalidar novament el títol amb un còmode triomf a casa. Lanzadera Montserrat, tot i l'absència de Carlos Salmerón, s'imposà amb autoritat a l'Electrofassar Massalfassar per 70-30. L'equip de l'Horta Nord, en fase de construcció, no va poder posar en dificultats als montserraters.

Per la seua banda, Ovocity Marquesat va presentar les seues credencials a Faura. Els d'Alfarp no tingueren pietat de Lairabas Invers i s'adjudicaren els 3 punts després d'un clar 5-70. Quant a la partida que tancava la jornada, Albuixech va fer-se amb la victòria davant la visita del Profisco 2000 Borbotó A, per 70-40.

Pròxima jornada

El següent cap de setmana es presenta amb el clàssic, el duel entre veïns de la Vall dels Alcalans. El carrer d'Alfarp acollirà l'enfrontament entre Ovocity Marquesat i Lanzadera Montserrat, la partida més atractiva de la segona jornada.

A més, Massalfassar i Albuixech protagonitzaran altre duel de proximitat geogràfica al carrer massalfassí, divendres a partir de les 18:30 hores. Borbotó i Faura completaran la jornada en busca dels seus primers punts.

RESULTATS JORNADA 1

Lanzadera Montserrat 70 - Electrofassar Massalfassar 30

Lairabas Invers Faura 5 - Ovocity Marquesat 70

Albuixech 70 - Profisco 2000 Borbotó 40

CLASSIFICACIÓ

1º Ovocity Marquesat 3 pts

1º Lanzadera Montserrat 3 pts

1º Albuixech 3 pts

4º Borbotó 0 pts

4º Electrofassar Massalfassar 0 pts

4º Lairabas Invers Faura 0 pts.