PILOTA VALENCIANA

Mutxamel obri el circuit de Llargues La Bolata

Aquest diumenge 13 de novembre comença la competició sènior, mentre que la categoria juvenil competeix ja aquest dissabte 12 de novembre

Jugadors del CPV Benidorm en una partida de la edició del 2019

Jugadors del CPV Benidorm en una partida de la edició del 2019 / Fedpival

La V edició del circuit La Bolata de Llargues torna a disputar-se després de dos anys sense poder celebrar-se, a causa de la pandèmia del COVID-19, per aquesta raó els clubs esperen amb moltes ganes i il·lusió aquesta edició, en la qual competiran els millors equips de Llargues i Palma dels últims anys. La competició es jugarà al llarg dels mesos de novembre i desembre, en la qual es disputaran un total de cinc jornades de fase regular en les localitats de Mutxamel, Xaló, Benimagrell, Sella i Tibi, mentre que les semifinals es jugaran a Relleu i les finals seran a Orba.

La competició comença el diumenge 13 de novembre al carrer Pedro Cano Izquierdo de Mutxamel, en el qual es jugaran un total de tres partides del nivell més alt d'aquesta modalitat de ratlles. La primera partida es jugarà a les 10 hores del matí, en la qual s'enfronten el CPV Tibi i el Top Recambios Castells, en un enfrontament que es preveu molt igualat, entre un dels millors equips de Palma dels últims anys i un equip clàssic de les competicions de Llargues i Perxa. A continuació, a partir de les 12 hores, es jugarà el duel més apassionant de la jornada entre el CPV Parcent i el GRE Pilota Relleu, o cosa que és el mateix els dos finalistes de l'última edició del 2019, en la qual van eixir vencedors els jugadors de Parcent. Mentre que, la tercera i última partida d'aquesta primera jornada serà a les 15 hores de la vesprada, en la cual jugarán el CPV Benidorm i el CPV Sella, una altra partida molt interessant entre dos dels millors equips de Llargues dels últims anys. Benidorm va ser campió en 2020 de Llargues i Sella s'ha proclamat campió aquest any de la mateixa competició.

Toni Bou jugador del CPV Sella

Toni Bou jugador del CPV Sella / Fedpival

Enguany el circuit La Bolata torna amb la novetat d'una competició també per a la categoria juvenil, en la qual competiran els equips que han participat en la Lliga de Llargues 2022, com són el CPV Orba, el CPV Sella, el CPV Parcent i el CPV Benimagrell. La primera fase d'aquesta categoria es jugarà en la canxa de Benidorm, la primera jornada es juga aquest dissabte 12 de novembre, a les 17 hores s'enfronten el CPV Benimagrell i el CPV Sella, mentre que a les 18 hores s'enfrontaran el CPV Parcent i el CPV Orba.

PROGRAMACIÓ JORNADA 1, CIRCUIT LA BOLATA 2023:

Categoria Juvenil, carrer de pilota de Benidorm, dissabte 12 de novembre:

•     17.00 hores. CPV BENIMAGRELL – CPV SELLA

•     18.00 hores. CPV PARCENT – CPV ORBA

Categoria Sènior, carrer Pedro Cano Izquierdo de Mutxamel, diumenge 13 de novembre:

•     10.00 hores. CPV TIBI – TOP RECAMBIOS CASTELLS

•     12.00 hores. CPV PARCENT – GRE PILOTA RELLEU

•     15.00 hores. CPV BENIDORM – CPV SELLA