TROFEU

Ana, Myriam i Marina lluitaran pel títol del Vito Mestres contra el trio d’Aida

A partir de les 18:00h (dijous 29 de desembre, a Càrcer) es disputarà la batalla pel títol Vito Mestres, mentre que abans serà el moment del duel pel tercer i quart lloc (16:30h)

Ana, Marina i Myriam, finalistes del Vito Mestres.

Ana, Marina i Myriam, finalistes del Vito Mestres. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El 2n Trofeu Vito Mestres de raspall professional femení es va traslladar aquest dilluns 26 de desembre al trinquet de Castelló amb la celebració de la segona semifinal de la competició. Ana, Myriam i Marina van derrotar per 25-10 a Irene, Mar i Júlia i són les segones finalistes. Ara les espera, en la partida decisiva pel títol, el trio d’Aida, Amparo i Mireia.

Segona semifinal. Per ordre, les jugadores Mar, Júlia, Irene, Marina, Myriam i Ana.

Segona semifinal. Per ordre, les jugadores Mar, Júlia, Irene, Marina, Myriam i Ana. / FEDPIVAL

El trinquet de Castelló va ser l’escenari de la segona semifinal del Vito Mestres, un trofeu que està acollint a les millores jugadores professionals. Els trios d’Ana i Irene van oferir una partida lluitada que es va endur l’equip que millor va jugar. Ana, Myriam i Marina van aconseguir la victòria i així el bitllet per a una final en la qual ja espera el trio d’Aida.

Aida, Amparo i Mireia.

Aida, Amparo i Mireia. / FEDPIVAL

Ara, jornada final a Càrcer

Ara, el Trofeu Vito Mestres es traslladarà a Càrcer. El trinquet de la localitat de la Ribera es vestirà de gala per acollir la lluita final pel títol. Serà el retorn de la pilota professional a un dels escenaris que més partides està acollint del raspall d’elit femenina.

Hi ha haurà dues partides. A partir de les 18:00h es disputarà la batalla pel títol Vito Mestres, mentre que abans serà el moment del duel pel tercer i quart lloc (16:30h), en la qual hi estarà el trio de Victoria, Natalia i Anabel.

2ª edició del Trofeu Vito Mestres de raspall professional femení:

1ª semifinal, 22 de desembre, a El Genovés:

Victoria, Natalia i Anabel 20 -  Aida, Amparo i Mireia 25

2ª semifinal, 26 de desembre, a Castelló:

Irene, Mar i Júlia 10 - Ana, Myriam i Marina 25

FINAL, dijous 29 de desembre, a Càrcer:

16:30h: Tercer i quart lloc:

Irene, Mar i Júlia - Victoria, Natalia i Anabel

18:00h: Final:

Aida, Amparo i Mireia - Ana, Myriam i Marina