La Primera categoria femenina de l'Autonòmic Individual de raspall - Trofeu Generalitat Valenciana ha disputat ja dues jornades. L’última va ser el cap de setmana passat, en la jornada celebrada el divendres i amb victòries de Carol de Meliana, que es queda de líder en solitari, i Noelia de Beniparrell, que és segona però amb una partida menys.

Aquesta jornada ha descansat Anna de Meliana, mentre que en les partides disputades, Noelia de Beniparrell i Carol de Meliana van signar la victòria. Noelia es va imposar a Borbotó contra Ana per 10-25, amb la qual cosa les dues empaten en la classificació amb tres punts.

Noelia va guanyar a Ana a Borbotó. FEDPIVAL

En l’altre duel de la jornada 2, Carol va guanyar 25-10 a Santène del Tamborí, amb la qual cosa no només és líder, sinó que ho és en solitari gràcies a la seua victòria la setmana anterior en la primera jornada contra Anna de Meliana. Així, Carol suma 6 punts, mentre que Santène encara no ha puntuat.

Carol es va imposar a Santène i se situa líder. FEDPIVAL

Pròxima jornada

Ara la competició arriba el pròxim divendres a la tercera jornada. Santène serà la jugadora que descansarà, mentre que a Borbotó Ana rebrà a Carol de Meliana, i Noelia acollirà a Beniparrell a Anna de Meliana.

Jornada 2 Primera:

Ana CPV Borbotó 10 - Noelia CPV Beniparrell 25

Carolina CPV Meliana 25 - Santène CPU Tamborí 10

Classificació:

1.- Carolina CPV Meliana      6 pts

2.- Noelia CPV Beniparrell   3 pts

3.- Ana CPV Borbotó      3 pts

4.- Santène CPV Tamborí      0 pts

5.- Anna CPV Meliana      0 pts