LIGA CAIXABANK

Lliga CaixaBank: victòria de Pedreguer davant Dénia

Giner, Javi i Conillet igualen a punts en el lideratge de la classificació amb els equips que encapçalen Pere Roc II i De la Vega

Giner, Javi i Conillet igualen a punts en el lideratge de la classificació de la Lliga CaixaBank d'escala i corda.

Giner, Javi i Conillet igualen a punts en el lideratge de la classificació de la Lliga CaixaBank d'escala i corda. / FUNPIVAL

J. CANO

La Lliga CaixaBank continua avançant en la disputa de la primera ronda i apretant-se en les posicions de privilegi de la classificació. Ara en són tres els equips que igualen a punts en el lideratge de la classificació d’escala i corda després de la victòria d’ahir a Dénia per 60-40 de l’equip de Pedreguer-masymas de Giner, Javi i Conillet davant el trio local de Francés, Santi i Carlos.

Els dos equips van arrancar igual de forts i es van repartir els quatre primers jocs i les ovacions del públic per la qualitat dels intercanvis. A continuació, però, la partida es va fer molt blava. Tant, que Giner, Javi i Conillet van sumar quatre jocs consecutius per a deixar el marcador en un clar 25-45.

En este tram és on es va decidir la victòria i els punts. El trio de Pedreguer es va mantenir segur i contundent, a més en les tres línies, que aportaven segons el moment. Enfront, però les errades es van succeir, a més de manera nombrosa, així com les idees per a trobar forats i amagatalls per a acabar el quinze.

Això sí, Francés, Santi i Carlos van tornar a demostrar que són un equip amb molt de potencial. Van recuperar les prestacions del començament i la punteria, per a apropar-se en 40-50.

Però Giner, Javi i Conillet estaven massa bé per a deixar-se remuntar i van pujar una marxa per a evitar problemes i adjudicar-se el triomf, que els permet empatar amb els equips que des del dissabte lideren la classificació, el de Benidorm de Pere Roc II, Jesús i Héctor i el d’Almussafes amb De la Vega, Tomàs II i Bueno. Francés i els seus companys es queden sisens.

Hui, raspall

Hui és torn per al raspall i per a enfrontar al trinquet de Xeraco a la formació d’Oliva de Salelles II, Brisca i Sergi contra la de Castelló de Marrahí, Raúl i Marc. Esta és partida per a situar-se dalt o quedar-se a l’abast dels equips que estan lluitant per abandonar els llocs de perill.

Brisca defesant la muralla en una partida de la Lliga CaixaBank de raspall.

Brisca defesant la muralla en una partida de la Lliga CaixaBank de raspall. / FUNPIVAL