LLIGA CAIXABANK D'ESCALA I CORDA

Lliga CaixaBank: Pere Roc II lidera en solitari

Benidorm, amb el rest, Jesús i Héctor, guanya a Francés, Santi i Carlos per 60-35, i s’escapa al capdavant del tauler amb set unitats

Pere Roc II, Jesús i Héctor es desenganxen de la resta i comanden la classificació en solitari amb set punts.

Pere Roc II, Jesús i Héctor es desenganxen de la resta i comanden la classificació en solitari amb set punts. / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

El lideratge de la XXXII Lliga CaixaBank d’escala i corda és només cosa de l’equip de Benidorm. Pere Roc II, Jesús i Héctor es desenganxen de la resta i comanden la classificació en solitari amb set punts. Tot això es deu al fet que els benidormers van sumar una nova victòria. El 60-35 sobre la formació representativa de Dénia, amb Francés, Santi i Carlos, al trinquet Salvador Sagols de Vila-real suposa el tercer triomf en quatre partides per a confirmar-se com el trio més regular fins al moment.

La victòria es va fonamentar a partir dels 35 iguals. Jesús tenia el punt de mira ben fi, mentre que Héctor tancava molt de quinze i Pere Roc II guardava les esquenes amb seguretat i combativitat. Abans de tot això, els benidormers s’havien refet d’un 30-20 en contra. Cal afegir que Francés i companyia no van abaixar els braços, però la pilota tampoc els va dir com als guanyadors.

El resultat a Vila-real deixa a Francés, Santi i Carlos en l’últim lloc classificatori amb dos punts igualats amb el trio Montserrat, amb Marc, Pere i Monrabal II, ja que el coeficient de tantejos els condemna com a cuers. Una plaça amb la qual ara com ara quedarien descartats.