LLIGA CAIXABANK

Murcianet engrandit per a pegar primer en la Lliga CaixaBank de raspall

L’equip de La Llosa de Ranes, que completen Iván i Ricardet, va emportar-se l’anada de les ‘semis’ en guanyar 30-10 al Genovés

L’equip de La Llosa de Ranes, amb Iván, Murcianet i Ricardet, després que venceren al del Genovés, amb Ian, Tonet IV i Bossio, per 30-10 al trinquet de Piles.

L’equip de La Llosa de Ranes, amb Iván, Murcianet i Ricardet, després que venceren al del Genovés, amb Ian, Tonet IV i Bossio, per 30-10 al trinquet de Piles. / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

La primera semifinal de la XL Lliga CaixaBank de raspall va caure en favor de l’equip de La Llosa de Ranes, amb Iván, Murcianet i Ricardet, després que venceren al del Genovés, amb Ian, Tonet IV i Bossio, per 30-10 al trinquet de Piles. Una victòria on va destacar la figura de Murcianet que va ser capaç de controlar el joc des del mig amb quinzes definitius, sempre ben secundat pels companys.

Ben és cert que davant no van tindre el seu dia. Tonet IV arribava justet després d’una lesió muscular que el va apartar dels trinquets al voltant de tres setmanes i es va notar. Els del Genovés va disposar d’oportunitats amb val, sobretot un ‘val i 15’ amb 15-5 des del rest que Murcianet es va encarregar de tombar. Cal afegir que els tres jocs inicials van ser llosers per a controlar la resta del duel.

L’equip de Ian haurà de guanyar en la tornada per a seguir somiant.

L’equip de Ian haurà de guanyar en la tornada per a seguir somiant. / FUNPIVAL

Lliga2

També va haver-hi partides de la III Lliga2 a ambdues modalitats. En raspall, Bonillo i José van véncer per 25-0 a Ramón i Ibiza a Piles. En escala i corda, Diego d’Onda, Bueno i Muedra II van guanyar a Héctor, Guillermo i Morret per 60-40 a Sueca.