PILOTA A L'ESCOLA

Silla s’estrena com a seu de Pilota a l'Escola

700 alumnes de 17 centres educatius participaren en la primera Trobada de Primària del curs a la província de València

700 alumnes de 17 centres educatius participaren en la primera Trobada de Primària del curs a la província de València.

700 alumnes de 17 centres educatius participaren en la primera Trobada de Primària del curs a la província de València. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Un total de 700 alumnes van prendre part aquest dijous a la segona Trobada de Primària de Pilota a l’Escola de 2023 i primera a la província de València. El Poliesportiu Municipal de Silla va ser l’escenari on l’alumnat de 4t curs es va reunir per a participar en una nova jornada de pilota i diversió dins del programa de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana de 2023.

Silla, seu de Pilota a l'Escola

FEDPIVAL

Centres participants

L’alumnat de centres educatius de les comarques de l'Horta, la Ribera Alta, la Ribera Baixa i el Camp de Túria van ser els i les protagonistes de la jornada des de les 9:30 hores. Van estar representats 17 centres de les poblacions de Silla, Algemesí, Alzira, Benifaió, Carlet, Catarroja, Fortaleny, Loriguilla, Paiporta, Sueca i València.

Els centres participants a la Trobada de Pilota a l’Escola de Silla van ser: CEIP Verge del Pilar d'Algemesí, CEIP Sant Antoni Abat de Fortaleny, CEIP W.A. Mozart de Loriguilla, CEIP Reis Catòlics de Silla, Fundació José Gras de Benifaió, CEIP l'Albereda de València, CEIP Trullàs de Benifaió, Col·legi La Encarnación de Sueca, CEIP El Grau de València, CEIP El Perelló de Sueca, Col·legi Sagrada Família de Silla, CEIP Bertomeu Llorens i Royo de Catarroja, Colegio Santos Patronos d'Alzira, CEIP Jaume I de Paiporta, CEIP Paluzié de Catarroja, CEIP Juan Vicent Mora de Carlet i CEIP Bosch Marín de Carlet. A més de pilota valenciana, els alumnes han pogut fer manualitats de tot tipus, així com jugar a jocs d’equips, entre partida i partida.

El Poliesportiu Municipal de Silla va ser l’escenari on l’alumnat de 4t curs es va reunir per a participar en una nova jornada de pilota i diversió.

El Poliesportiu Municipal de Silla va ser l’escenari on l’alumnat de 4t curs es va reunir per a participar en una nova jornada de pilota i diversió. / FEDPIVAL

Autoritats

La jornada va comptar amb la presència de Vicent Zaragozá, alcalde de Silla, i amb José Felipe Garcia i Trini Martínez, regidors del consistori local. L’ajuntament ha participat activament en els preparatiu de l’esdeveniment per a que esta jornada fóra tot un èxit.

Vicent Zaragozá, alcalde de Silla, s’ha mostrat entusiasmat amb Pilota a l’Escola i desitjós de que l’any que ve es puga tornar a celebrar en Silla una nova trobada del programa.

Vicent Zaragozà, alcalde de Silla, pilotejant amb els alumnes.

Vicent Zaragozà, alcalde de Silla, pilotejant amb els alumnes. / FEDPIVAL

La propera jornada tindrà lloc el dimecres 3 de maig en Callosa de Segura.