ESCALA I CORDA

Vila-real com a punt de partida i de conclusió del Trofeu Diputació de Castelló

La competició es disputa al llarg del territori castellonenc, així com al trinquet de la Pobla de Vallbona, a la província de València

Les millors figures de l’escala i corda es reuneixen per parelles al llarg de set jornades.

Les millors figures de l’escala i corda es reuneixen per parelles al llarg de set jornades. / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

Si hi ha un recinte que manté viva la flama de la pilota a la província de Castelló, eixe és el trinquet Salvador Sagols de Vila-real. Tal volta per això ha estat escollit per a ser el punt de partida i final del XV Trofeu Diputació de Castelló. Tot començarà el pròxim divendres, dia 4 d’agost, i conclourà el dia 25 d’agot també a la instal·lació de la Plana Baixa.

Competició

Així les millors figures de l’escala i corda es reuneixen per parelles al llarg de set jornades, corresponents als quarts de final, les semifinals i la final. Estes partides es disputaran al llarg de tot el territori castellonenc, així com al trinquet de La Pobla de Vallbona, a la província de València. L’inici del trofeu serà amb una jornada de dues partides a Vila-real. Marc i Álvaro Gimeno s’enfronten amb Pere Roc II i Jesús. A continuació, seria el torn per a Puchol II i Hilari contra Diego d’Onda i Nacho.

Puchol II i Hilari contra Diego d’Onda (foto) i Nacho.

Puchol II i Hilari contra Diego d’Onda (foto) i Nacho. / FUNPIVAL

Calendari

Els quarts de final continuaran el dia 5 d’agost a La Pobla de Vallbona. Francés i Pere es batran amb José Salvador i Tomás II.

L’endemà es completaran els quarts de final a Onda, on Giner i Santi es mesuraran amb Salva Palau i Javi. Les semifinals començaran el dia 11 d’agost a Almassora. Els guanyadors de la primera eliminatòria a Vila-real i els del trinquet d’Onda s’enfrontaran per un lloc a la gran final.

La segona semifinal tindrà lloc el dia 21 d’agost al trinquet de Borriol. En este cas, els vencedors de la segona eliminatòria a Vila-real jugaran davant els guanyadors a La Pobla de Vallbona.

El XV Trofeu Diputació de Castelló conclourà on va començar tot, al trinquet Salvador Sagols de Vila-real. La final reunirà als vencedors de les semifinals en una partida on es descobrirà la parella que es proclamarà campiona.

Calendari Torfeu Diputacó de Castelló.

Calendari Torfeu Diputacó de Castelló. / SD