RASPALL

Una altra ‘sabatera’ en el Trofeu de Xeraco

Molt bona l’actuació dels vencedors i més que discreta la dels derrotats, en una segona semifinal que va estar molt decantada des del seu inici

Còmoda victòria per a Vicent (foto) i Seve, que no van trobar oposició en Marrahí i Canari.

Còmoda victòria per a Vicent (foto) i Seve, que no van trobar oposició en Marrahí i Canari. / FUNPIVAL

J. CANO

Tot i oferir un dels millors cartells que es poden configurar en l’actualitat en la modalitat de raspall, el Trofeu de Xeraco no està tenint sort en el desenvolupament de les semifinals. I és que, si la primera es va resoldre el dilluns per un clar 25 per cap, ahir es va repetir el resultat sabater en la victòria de Vicent i Seve davant Marrahí i Canari.

La partida no va tindre molta més història que la infinita superioritat dels vencedors.

Vicent i Seve van jugar molt. El rest de Xeraco, com acostuma en sa casa. Manant i fent patir als rivals amb la treta i responent amb contundència al dau amb pilotades de totes les maneres.

Davant, Seve reapareixia després de perdre’s la final del Torneig Mancomunitats per unes molèsties físiques i el de Castelló va deixar clar que està plenament recuperat. Les seues dos mans van tornar a ser canons que no paraven de disparar per a fer quinzes i muralles que van parar moltes de les escomeses de la parella rival.

Seve reapareixia després de perdre’s la final del Torneig Mancomunitats per unes molèsties físiques i el mitger de Castelló va estar segur i contundent, com en ell és habitual.

Seve reapareixia després de perdre’s la final del Torneig Mancomunitats per unes molèsties físiques i el mitger de Castelló va estar segur i contundent, com en ell és habitual. / FPV

Enfront, resulta complicat entendre la fluixa actuació de Marrahí i Canari tenint en compte els magnífics precedents del Torneig Mancomunitats, i fins i tot dels darrers mesos, en els quals estan sent dos dels pilotaris més destacats en les seues respectives posicions. Cal pensar, per tant, que va coincidir el fet que ambdós van tindre un mal dia.

Una vegada que s’han completat les semifinals cal quedar-se amb l’aspecte positiu, que és la gran actuació dels quatre pilotaris que ja esperen enfrontar-se en la final del pròxim dilluns al mateix trinquet de Xeraco. En la primera semifinal, els vencedors van ser Montaner i Tonet IV. La cloenda sí que hauria de ser un gran espectacle, com s’esperava també en les semifinals, perquè qualitat hi havia per igual en les quatre parelles.

Joves

Pel que fa a la categoria de joves, David i Momparler van superar Bonillo i Ibiza per 25-20. Bona actuació de tots quatre en partida dauera en la qual la parella derrotada va disposar de val per a acabar al rest en iguals a 20. En la final del pròxim dilluns també estaran Favarero i Bossio

Pel que fa a la categoria de joves, David i Momparler van superar Bonillo i Ibiza per 25-20.

Pel que fa a la categoria de joves, David i Momparler van superar Bonillo i Ibiza per 25-20. / FUNPIVAL