COMPETICIÓ

Juguen tots la Copa Caixa Popular i solament sumen els vencedors

Destacada actuació de tots quatre contendents en un duel on va predominar el joc del dau, encara que hi hagué opcions de sumar des del rest. Victòria per a Montaner i Seve per 25-10 davant Vicent i Lorja al trinquet de xeraco

Montaner i Seve (foto) passen a liderar  el Grup B amb els 2 punts d’ahir.

Montaner i Seve (foto) passen a liderar el Grup B amb els 2 punts d’ahir. / FUNPIVAL

J. CANO

La Copa Caixa Popular en la modalitat de raspall va visitar el trinquet de Xeraco per a encetar la segona jornada de la fase inicial amb una bona partida en la qual la parella de la Llosa de Ranes de Montaner i Seve va superar per 25-10 a la formació local de Vicent i Lorja.

La partida

Ningú va fer un recital, però tots quatre pilotaris van rendir millor que bé. Es va jugar amb intensitat i velocitat; decididament a l’atac, com demana un trinquet ràpid com el de Xeraco, encara que els dos bàndols es van haver de treballar el quinze en la majoria d’ocasions.

Els dos restos van destacar especialment en el traure i això va tindre com a conseqüència que s’anotara sempre des del dau, llevant del joc en el qual Montaner i Seve van posar el marcador en 15-5 a favor seu. A més a més, els de darrere van allargar prou la pilota, bé en situació d’atac com en la defensa.

Al mig, Seve i Lorja van protagonitzar un bonic duel, cadascun emprant les seues armes. El pilotari de Castelló amb un joc més contundent, però de vegades intermitent, i el jugador d’Alzira buscant i trobant espais per dins de la canxa.

La dinàmica de sumar al dau es podria haver trencat en algun joc més a banda de l’esmentat que va fer la parella guanyadora. De fet, Vicent i Lorja van tindre val i 15 al rest en l’últim joc, que en el cas d’haver concretat hauria suposat apropar-se en el marcador 20 per 15 i passar al dau, on el rest de Xeraco estava sent molt contundent.

Vicent (foto) i Lorja també acumulen un triomf i una partida perduda.

Vicent (foto) i Lorja també acumulen un triomf i una partida perduda. / FUNPIVAL

Però Montaner i Seve es van refer en eixe parcial, que pot ser molt important en el futur, no solament perquè els va concedir el triomf, sinó també perquè va evitar que Vicent i Lorja sumaren.

Classificació

Amb este desenllaç, Montaner i Seve passen a encapçalar la classificació del seu grup amb una victòria i una derrota, amb un total de 3 punts. Vicent i Lorja també acumulen un triomf i una partida perduda, però com ahir no van puntuar es queden amb 2 punts. 

Hui a Oliva

El campionat es traslladarà hui fins al trinquet d’Oliva per a enfrontar a la parella local de Salelles II i Canari contra la de Castelló amb Marrahí i Raúl, que també competeixen en el Grup B.

La sort d’ambdós equips en la primera jornada va ser diferent. I és que mentre que Marrahí i Raúl van aconseguir la victòria i els corresponents 2 punts, Salelles II i Canari van perdre, a més sense puntuar.

En la seua victòria, el nivell de Marrahí va ser alt. El rest va demostrar que està bé per a jugar i el mitger que s’acobla perfectament a la manera de jugar del seu company. Per la seua part, Salelles II i Canari van arrancar bé en la partida de la seua estrena, però prompte van abaixar el rendiment de manera evident.

Per la seua part, el campionat d’escala i corda descansa fins al dissabte, quan visitarà Pedreguer.