COMPETICIÓ

Francés elimina a Giner i Puchol II agafa aire en la Copa Caixa Popular

Moltes eren les variants que es podien produir ahir en les dos partides del torneig per dalt corda i finalment es van classificar tres equips per a la segona fase i queda descartat un altre

Francés va  ser el gran protagonista  de la partida disputada al trinquet de Benissa perquè el recital que  va oferir li va permetre remuntar, guanyar i classificar-se  per a la segona fase.

Francés va ser el gran protagonista de la partida disputada al trinquet de Benissa perquè el recital que va oferir li va permetre remuntar, guanyar i classificar-se per a la segona fase. / FUNPIVAL

J. CANO

La Copa Caixa Popular en la modalitat d’escala i corda s’apropa a la conclusió de la primera fase. Diumenge es van disputar dos partides, amb les quals va quedar clar els tres equips que continuaran endavant en el Grup B mentre que en el Grup A la pugna per eludir l’eliminació es redueix a dos equips.

Al matí, i en partida corresponent al Grup A que es va disputar al trinquet de Llíria, la parella de la Pobla de Vallbona de Puchol II i Álvaro Gimeno es va imposar per 60-50 a la de Benidorm de Pere Roc II i Santi.

La partida va ser molt bona, amb alternança en el domini, on primer van manar els jugadors de la Marina amb un avantatge de fins a tres jocs. Després va arribar la remuntada i victòria de Puchol II i Álvaro Gimeno.

El punt sumat assegura la continuïtat a Pere Roc II i Santi. Falta saber en quina posició accediran a la segona fase, però es segur que passaran.

El punt sumat assegura la continuïtat a Pere Roc II i Santi (foto).

El punt sumat assegura la continuïtat a Pere Roc II i Santi (foto). / FUNPIVAL

Per la seua part, Puchol II i Álvaro agafen aire i tenen la classificació en les seues mans. Però han d’arribar a 50 davant José Salvador i Tomàs II en la partida que tancarà la ronda en el grup, que es jugarà el divendres a Dénia. De la Vega i Jesús, que ara tanquen la classificació i ja han jugat totes les partides, són els altres candidats a seguir o ser eliminats.

Puchol II (foto) i Álvaro Gimeno agafen aire i tenen la classificació en les seues mans.

Puchol II (foto) i Álvaro Gimeno agafen aire i tenen la classificació en les seues mans. / FUNPIVAL

En el Grup B, magnífica partida disputada a la vesprada a Benissa amb victòria per al conjunt de Pedreguer-masymas de Francés i Hilari davant el de Vila-real de Salva Palau i Javi per 60-55.

A la parella vencedora solament li valia guanyar per a classificar-se i quasi sempre va anar per darrere; ja en les acaballes, Francés va fer màgia per a posar-se per davant i aconseguir el triomf.

Este desenllaç és bo per a les dos parelles i condemna a l’eliminació a la representativa de Murla de Giner i Héctor.

Classificació Copa Caixa Popular d'escala i corda.

Classificació Copa Caixa Popular d'escala i corda. / FUNPIVAL

Raspall

En la Copa Caixa Popular de raspall, la segona fase va arrancar el dissabte amb partida corresponent al Grup A ies va estrenar la ronda en el Grup B. Va ser al trinquet de Xàbia on la parella de Castelló de Rugat amb Ian i Brisca va superar a la de Castelló de Marrahí i Raúl per 25-20.

La partida va ser dura per als contendents i vistosa per als espectadors. I com els quatre pilotaris van oferir el bon nivell que estan desenvolupant fins a la data, també va resultar equilibrada i emocionant.

Marrahí i Raúl van arribar al tram final millor posicionats, amb 20 per 15 a favor seu en el marcador, però Ian i Brisca van remuntar; això sí, treballant-se molt la consecució dels dos jocs.