RASPALL FEMENÍ

Victoria i Ana protagonitzaran la final de l'Individual CaixaBank de raspall femení professional

La vigent campiona va eliminar a Aida i la de Beniparrell superà a Mar a les semifinals celebrades aquest dijous al trinquet de Càrcer

El dissabte 14 d’octubre es celebrarà al trinquet de Bellreguard la final de la 14ena edició amb les càmeres d’À Punt en directe

Victoria jugarà la seua sisena final de l'Individual CaixaBank.

Victoria jugarà la seua sisena final de l'Individual CaixaBank. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Aquest dijous, al trinquet de Càrcer, es van disputar les dues partides corresponents a les semifinals del XIV Individual CaixaBank - Trofeu President de la Generalitat Valenciana de raspall femení professional.

La vesprada la va obrir la semifinal entre Victoria de València i Aida de Moixent. A priori, es preveia que la vigent campiona guanyara aquesta fase prèvia a la final, i així va ser. Encara que el marcador va deixar un 25 per 5 a favor de Victoria, Aida va fer una gran partida, mostrant tot el seu potencial i resistència i fins i tot va disposar de val per a ficar-se per davant en el marcador.

Aida va fer una gran partida però no va poder superar a la vigent campiona.

Aida va fer una gran partida però no va poder superar a la vigent campiona. / FEDPIVAL

Segona semifinal

La segona semifinal, entre Mar de Bicorp i Ana de Beniparrell, va ser més renyida tal i com es reflexa al resultat. En aquest cas, es va viure un ambient de tensió fins l’últim quinze ja que van aplegar a un 20 per 20. Després de trencar la treta de Mar, Ana va poder avançar-se al seu joc, malgrat que després va perdre la seua següent treta. En l’últim joc per decidir tot, Ana va aconseguir un Val per 15, i al remat va acabar amb el seu pas a la final.

Mar no va poder classificar se per a la seua tercera final consecutiva.

Mar no va poder classificar se per a la seua tercera final consecutiva. / FEDPIVAL

Ana de Beniparrell celebra la seua classificació per a la final després d'una partida maratoniana contra Mar. / FEDPIVAL

Després d’aquestes disputades semifinals, s’espera una gran final a la que Ana retorna després de 3 anys sense disputar-la. L’última va ser al 2020, també contra Victoria. Serà la cinquena per a la de Beniparrell, que compta amb dos títols (2016 i 2018). Victoria, que ja porta 5 finals jugades i guanyades -4 de manera consecutiva-, podrà assolir de nou la seua vigència com a campiona.

Per a Ana serà una nova oportunitat de lluitar pel títol tres anys després.

Per a Ana serà una nova oportunitat de lluitar pel títol tres anys després. / FEDPIVAL

Final

El pròxim dissabte 14 d’octubre es disputarà a les 15:30 la partida per la tercera i quarta posició, entre Mar i Aida, i a partir de les 17:30 es celebrarà la final del XIV Campionat Individual CaixaBank – Trofeu President de la Generalitat Valenciana de raspall femení professional al trinquet de Bellreguard. Aquesta final serà transmesa en directe per À Punt Mèdia.