COMPETICIÓ

Una muntanya russa que és propícia a Vicent i Lorja en la Copa Caixa Popular

La partida va ser de domini altern amb els dos equips sent clarament superiors quan van pegar més que els altres i en esta pujada i baixada de prestacions es van imposar els més regulars

La parella de Xeraco de Vicent (foto) i Lorja a la representativa de Castelló amb Marrahí i Raúl pel resultat de 25-15.

La parella de Xeraco de Vicent (foto) i Lorja a la representativa de Castelló amb Marrahí i Raúl pel resultat de 25-15. / FUNPIVAL

J. CANO

La Copa Caixa Popular en la modalitat de raspall es va traslladar fins a Bellreguard per a completar la sisena partida de la segona fase, tercera pel que respecta al Grup B, en la qual es va imposar la parella de Xeraco de Vicent i Lorja a la representativa de Castelló amb Marrahí i Raúl pel resultat de 25-15.

El duel va resultar un poc estrany en el seu desenvolupament, on els dos bàndols van alternar en el domini, sent molt superiors quan van pegar més que altres. Tant és així, que en els huit jocs que es van disputar, cinc van ser nets.

 En els prolegòmens, la càtedra va assenyalar Marrahí i Raúl com a favorits, probablement confiant en el gran moment del rest i els bons resultats obtinguts fins a la data en la competició. Però van sumar primer Vicent i Lorja, a més amb facilitat i sense permetre que els rivals feren cap quinze.

I va arribar la pujada roja, que va suposar la consecució de tres jocs seguits per part de Marrahí i Raúl. El primer amb complicacions i els dos següents nets i amb total autoritat.

Marrahí.

Marrahí. / FUNPIVAL

I en quinze es van quedar Marrahí i Raúl, perquè Vicent i Lorja van anotar els quatre parcials restants. Un va estar renyit i els altres tres prou clars per als de Xeraco. Vicent va fer valdre la seua potència en el traure, va tornar-ho tot al rest i Lorja va restar i rematar per igual i amb la mateixa eficàcia. I eficàcia és precisament el que va faltar en la dupla rival, que almenys va sumar un punt per fer tres jocs en la partida.

Amb este desenllaç, Vicent i Lorja es situen segons en el Grup B amb 3 punts, un punt menys que els líders Ian i Brisca. Per la seua part, Marrahí i Raúl són tercers amb 2 punts. Els tres equips han disputat dos de les quatre partides que tenen programades en esta segona fase.

Vicent i Lorja (foto) es situen segons en el Grup B amb 3 punts.

Vicent i Lorja (foto) es situen segons en el Grup B amb 3 punts. / FUNPIVAL

Copa 2

La Copa 2 Caixa Popular de raspall va visitar el trinquet de la Llosa de Ranes on David i Momparler es van imposar a Boronat i Néstor per 25-20.